Angelina Jolie: Έφαγε μαζί με τα παιδιά της έντομα (Video)

Angelina Jolie: Έφαγε μαζί με τα παιδιά της έντομα (Video)

Η Αντζελίνα Τζολί επισκέφτηκε μαζί με τα έξι της παιδιά την Καμπότζη με σκοπό να προωθήσει την νέα της ταινία «First They Killed my Father». Στα πλαίσια αυτού του ταξιδιού επιδόθηκε σ’ ένα ιδιαίτερη γευσιγνωσία.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης περιγράφει πώς ξεκίνησε να τρώει έντομα κατά την πρώτη της επίσκεψη στη χώρα.

Η Τζολί μάλιστα μαγείρεψε αράχνες και έντομα. Μάλιστα, η ηθοποιός ακούγεται στο βίντεο να εξηγεί στα παιδιά που συμμετέχουν μαζί της στο μαγείρεμα, πως σε δύσκολους καιρούς πείνας, οι άνθρωποι κατάφερναν να επιβιώνουν χάρη σε αυτά.

«Θες να μοιραστούμε μια αράχνη;», ακούγεται να ρωτά η Τζολί. Μάλιστα υποστήριξε ότι έχουν καλή γεύση, αν και παραδέχθηκε ότι οι σκορπιοί είναι λίγο… σκληροί στο μάσημα.

«Πιστεύω ότι από πάντα ήταν μέρος της διατροφής εδώ τα έντομα αλλά νομίζω ότι υπάρχει μια αλήθεια στο ότι βοήθησαν στο να επιβιώσει ο κόσμος κατά τη διάρκεια του πολέμου, επίσης. Τότε που οι άνθρωποι πεινούσαν, μπόρεσαν να επιβιώσουν με τέτοιου είδους τροφές».

«Μοιάζουν με τσιπς, χωρίς γεύση», σχολιάζει δοκιμάζοντας ο 8χρονος Νοξ.

Η ταινία «First They Killed my Father» που γυρίστηκε στην Καμπότζη κι έκανε επίσημη πρώτη παρουσίαση στην Ανγκόρ Βατ, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ωστόσο έδωσε την ευκαιρία στη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό να έρθει πιο κοντά στις ρίζες της – μέρος της καταγωγής της έλκει από την Καμπότζη – και στη χώρα που αποτέλεσε κομβικό σταυροδρόμι στη ζωή της, ξεκινώντας εκεί την οικογένειά της, όταν το 2002 υιοθέτησε τον 15χρονο σήμερα Μάντοξ, σε ηλικία τότε 7 μηνών.

https://www.youtube.com/watch?v=RPEMRqq-shY

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter