Angels Team Athens – Σταματάει τη δράση της η ομάδα για την προστασία των σκυλιών (Video)

Angels Team Athens – Σταματάει τη δράση της η ομάδα για την προστασία των σκυλιών (Video)

Η ομάδα διάσωσης και προστασίας σκυλιών Angels Team Athens τάραξε τα νερά όταν πρωτοεμφανίστηκε, δραστηριοποιούμενη με έναν διαφορετικό τρόπο στον τομέα της προστασίας και της διάσωσης σκυλιών, αδέσποτων αλλά δεσποζόμενων τα οποία κακοποιούσαν οι ιδιοκτήτες τους.

Ο αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Μήλας, με τη «διαφορετική» του εμφάνιση και με ένα πρόσωπο καλυμμένο από τατουάζ αντιμετωπίστηκε στην αρχή με δυσπιστία, κέρδισε όμως άμεσα την αγάπη χιλιάδων φιλόζωων και πολλών εθελοντών, συμβάλλοντας στη διάσωση πολλών ζώων.

Τα μέλη της ομάδας, πάντα σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, εντόπιζαν, με τη βοήθεια καταγγελιών από πολίτες, περιπτώσεις ζώων που έπεφταν κυριολεκτικά θύματα των ανθρώπων που υποτίθεται ότι τα είχαν υιοθετήσει και τα προστάτευαν, σώζωντάς τα και βοηθώντας να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι των κακοποιήσεων.

Σήμερα ο Παναγιώτης Μήλας, με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται επ΄αόριστον η δράση της ομάδας, λόγω ενός πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει ο ίδιος.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Κοινοποιήστε παρακαλώ να ενημερωθεί ο κόσμος.

Αυτά τα λόγια πιο πάνω, μου είναι μαχαίρι στην καρδιά. Δεν είναι εύκολη απόφαση, δεν τα έγραψα εύκολα. Εχω γίνει κομμάτια…

Για πολύ σοβαρούς προσωπικούς λόγους, αποτραβιέμαι από όλα. Από παντού. Σταματάω την δράση μου και κλείνομαι στον εαυτό μου. Δεν έχω να σας πω για πόσο ή μέχρι πότε, αν είναι προσορινό ή μόνιμο. Δεν έχω να σας πω τίποτα γιατί δεν ξέρω.

Μακάρι να το ξεπεράσω, μακάρι να πάνε όλα καλά, και να είμαστε ξανά πάλι μαζί. Μακάρι! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, για την υποστήριξή σας, και την απίστευτη αγάπη σας. Χωρίς εσάς, δεν θα είχαμε κάνει το καλό που κάναμε στις ψυχούλες αυτές.

Ένα τεράστιο συγνώμη, στα μέλη μου, στα παιδιά που στήριξαν το όραμά μου δίνοντας πολλές ώρες από τον χρόνο τους, αλλά και την καρδιά τους την ίδια! ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. Σφίγκεται το στομάχι μου, γιατί αισθάνομαι ότι σας πρόδωσα. Ελπίζω να με καταλάβεται… ελπίζω να με συγχωρέσεται.

Η ανάρτηση προκάλεσε εκατοντάδες σχόλια συμπαράστασης, με τις ευχές όλων να τα καταφέρει σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και να επιστρέψει στη δράση του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter