Ανοικτό το ενδεχόμενο νέας Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ για το πολυνομοσχέδιο

Ανοικτό το ενδεχόμενο νέας Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ για το πολυνομοσχέδιο

Τη διεξαγωγή ακόμα μίας συνεδρίασης της Κ.Ο. την επόμενη εβδομάδα αναφορικά με το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου με τα τελευταία προαπαιτούμενα άφησε ανοικτό ο Κώστας Ζαχαριάδης, ξεκαθαρίζοντας πως τέτοιου είδους εσωτερικές διαδικασίες πραγματοποιούνται κάθε φορά που έρχονται στη Βουλή τόσο σημαντικά νομοθετήματα.

Ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες αναφορικά με την έκβαση της συνεδρίασης του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος, κάνοντας λόγο για «θετικό απολογισμό» ως προς την χθεσινή διαδικασία συζήτησης (σ.σ. διευρυμένη ΕΠΕΚΕ) του πολυνομοσχεδίου και του μεσοπρόθεσμου που θα κατατεθούν την Παρασκευή στη Βουλή, παρουσία πρωτοκλασάτων στελεχών του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο κ. Ζαχαριάδης ανέφερε πως βουλευτές αιτήθηκαν να διεξαχθεί μία ακόμα συνεδρίαση της Κ.Ο., έχοντας πλέον λάβει το πολυνομοσχέδιο και το μεσοπρόθεσμο μετά την κατάθεσή τους στη Βουλή προκειμένου να γίνει η απαιτούμενη συζήτηση για όποια επιμέρους ζητήματα και απορίες προκύψουν. Επ’ αυτού, ο διευθυντής της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ αποσαφήνισε πως τέτοιου είδους διαδικασίες «είναι συνηθισμένες» κάθε φορά που στη Βουλή φτάνουν κρίσιμα νομοθετήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του documentonews.gr, αν και όταν πραγματοποιηθεί η εν λόγω διαδικασία, θα γίνει παρουσία του πρωθυπουργού. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter