«Άνοιξε» η ΑΜΚ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός – Το «μπαλάκι» στον Πιεμπονγκσάντ

«Άνοιξε» η ΑΜΚ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός – Το «μπαλάκι» στον Πιεμπονγκσάντ

Από το μεσημέρι της Παρασκευής (21/09) «άνοιξε» και επισήμως η διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά 10 εκατ. ευρώ.

Η γενική συνέλευση του συλλόγου πραγματοποιήθηκε κανονικά στα γραφεία της εταιρείας, χωρίς κανένα εκπρόσωπο από την πλευρά του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και, πλέον, το… μπαλάκι περνά στα χέρια του Ταϊλανδού επιχειρηματία. Πλέον, αυτό που θα μετρήσει είναι οι πράξεις και όχι τα λόγια κι από τις κινήσεις του εκπροσώπου της PANASIA θα διαφανεί εάν η αθηναϊκή ομάδα θα αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς ή θα παραμείνει στον Γιάννη Αλαφούζο.

Στη γενική συνέλευση το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, εκπροσωπώντας την πλευρά του μεγαλομετόχου Γιάννη Αλαφούζου, ο Παναγιώτης Μπόμης που εκπροσώπησε τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και ο Θοδωρής Μαραγκουδάκης εκ μέρους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Στη διάρκειά της εγκρίθηκε η ΑΜΚ κατά 10 εκατομμύρια ευρώ, με μία αλλαγή: ο χρονικός ορίζοντας διαφοροποιήθηκε ελαφρώς κι αντί για τρεις μήνες αυξήθηκε κατά έναν ακόμη, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη ευελιξία για τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και την εταιρεία που εκπροσωπεί.

Ο Ταϊλανδός καλείται στο διάστημα αυτό να βάλει το ποσό αυτό στην ΠΑΕ, σε διαφορετική περίπτωση ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναζητήσει άλλη λύση…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter