Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Πραγματοποιούν συγκέντρωση στην Ερμού

Ανοιχτά τα μαγαζιά - απεργούν οι εμποροϋπάλληλοι

Στο πλαίσιο των ενδιάμεσων (Φθινοπωρινών) εκπτώσεων ανοιχτά θα είναι σήμερα από τις 11 έως τις 6 το απόγευμα τα εμπορικά καταστήματα.

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, που διαφωνεί με το μέτρο αυτή κήρυξε 24ωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου, προγραμματίζοντας και συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Ερμού.

«Η λειτουργία των καταστημάτων, στις 5/11/2017, συμπίπτει με την περαιτέρω απελευθέρωση των Κυριακών, που ψήφισε πρόσφατα η κυβέρνηση στο συμπληρωματικό μνημόνιο του Μαΐου και μετά από επιταγή των δανειστών και των μεγαλοεργοδοτών. Είναι φανερό ότι, αν οι εργαζόμενοι δεν αντισταθούν, το ξήλωμα της κυριακάτικης αργίας θα συνεχιστεί, διότι αυτό θέλουν οι μεγάλες αλυσίδες, οι πολυεθνικές, τα malls, τα εκπτωτικά χωριά. Οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας με νέα πανελλαδική απεργία, στις 5/11/2017» τονίζει η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις άρχισαν την περασμένη Τετάρτη και θα διαρκέσουν 15 μέρες.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.