Ανοιχτό φορτηγό Mercedes

Ανοιχτό φορτηγό Mercedes

Η X-Class κάνει την επίσημη εμφάνισή της στις εκθέσεις των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz.

Σε κυρίαρχη θέση μέσα στις εκθέσεις των επίσημων Διανομέων της Mercedes-Benz, η πολυαναμενόμενη Νέα X-Class κάνει την εμφάνισή της. Το πρώτο premium pickup της κατηγορίας του συνδυάζει αρμονικά τα αυθεντικά χαρακτηριστικά ενός pickup με τις κλασικές αρετές μιας Mercedes: στιβαρότητα με σύγχρονο σχεδιασμό, εντυπωσιακές δυνατότητες εκτός δρόμου με οδηγικές επιδόσεις και ασφάλεια, διαισθητική λειτουργικότητα με γνήσια πολυτέλεια.

Η X-Class κάνει την είσοδό της στην αγορά σε τρεις σχεδιαστικές γραμμές Pure, Progressive και Power και με την μεγαλύτερη δυνατότητα εξατομίκευσης στην κατηγορία των pickup. Η Mercedes-Benz σχεδίασε για την X-Class μεγάλη ποικιλία διαφορετικών πακέτων εξοπλισμού κι αξεσουάρ, υλικών και χρωμάτων έτσι ώστε ο συνδυασμός τους να είναι ανεξάντλητος και να εκπληρώνει κάθε αισθητική ή επαγγελματική απαίτηση.

Το νέο pickup της Mercedes-Benz αποτελεί αναμφισβήτητα ένα νέο είδος στην κατηγορία του! Ήδη από την έναρξη των πωλήσεων της το Σεπτέμβριο, η X-Class έχει εισπράξει το θερμό ενδιαφέρον του ελληνικού αγοραστικού κοινού. Τώρα ήρθε η ώρα να το δείτε από κοντά σε όλα τα σημεία πώλησης του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz ανά την Ελλάδα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter