Αντέλ: Αυτό είναι το ησυχαστήριο της στο Μπεβερλι Χιλς (Photos)

Αντέλ: Αυτό είναι το ησυχαστήριο της στο Μπεβερλι Χιλς (Photos)

Ο 13 φορές βραβευμένος με Emmy παραγωγός, Don Mischer, έβγαλε στο σφυρί την επί σειρά ετών κατοικία του στο Beverly Hills για να προστεθεί στη μακριά λίστα των ακινήτων της Βρετανίδας τραγουδίστριας, στιχουργού και συνθέτριας, Adele!

Η 10 φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, πριν από περίπου ένα χρόνο, για να αποκτήσει την πολυτελή κατοικία και άπιαστο όνειρο όλων μας, έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ. Η ομολογουμένως εντυπωσιακή έπαυλη βρίσκεται σε μια από τις πιο γνωστές και ήρεμες συνοικίες του Beverly Hills.

Η είσοδος της πολυτελούς κατοικίας προϊδεάζει τον επισκέπτη για κάτι πολύ εντυπωσιακό!

«Hello from the other side» – «Γεια, από την απέναντι πλευρά» ερμηνεύει η 29χρονη αοιδός και μοιάζει να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ καθώς μόνο τηλεφωνικά θα μπορεί να επικοινωνεί με τον αγαπημένο της στην 600 τετραγωνικών μέτρων κατοικία της (!).

Η Adele είναι η πιο πλούσια Βρετανίδα κάτω των 30, σύμφωνα με την Sunday Times, καθώς μόνο από τις πωλήσεις των δίσκων της και από τα δικαιώματα των τραγουδιών της, έχει έσοδα 127.000 δολάρια την ημέρα!

Τα μεγάλα παράθυρα και το λευκό χρώμα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του σπιτιού.

Η εξαιρετικά φωτεινή κατοικία που έχει ως κυρίαρχο χρώμα το λευκό μετρά όπως σας αναφέραμε 600 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, 2 κύρια σαλόνια με τζάκι, τραπεζαρία, γραφείο, βιβλιοθήκη από τοίχο σε τοίχο και θολωτή οροφή! Είναι εύλογο φυσικά να αναρωτιέστε τι δεν διαθέτει η συγκεκριμένη έπαυλη καθώς όπως όλα δείχνουν μπορεί να ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις των μεγαλύτερων σταρ παγκοσμίως!

Η αρκετά φωτεινή κουζίνα χρησιμοποιείται και σαν καθιστικό, ενώ η ξύλινη οροφή την κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη.

Η καλλιτέχνης που κατέχει το ρεκόρ των 3 εκατομμυρίων πωλήσεων μέσα σε ένα μόνο χρόνο, στη Βρετανία, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ που κατείχαν οι Beatles από το 1964, αγόρασε μαζί με την έπαυλη και μάγειρα για τις μεταμεσονύκτιες λιγούρες ! Η κουζίνα του… μάγειρα εκτός από τις απαραίτητες ανέσεις που κάθε πολυτελές εστιατόριο θα ζήλευε, έχει τζάκι, ξύλινη οροφή με δοκάρια και μεγάλες μπαλκονόπορτες που οδηγούν σε μια πολύ καλά εξοπλισμένη αυλή.

Μεγάλοι πάγκοι, ξύλινη οροφή και πατώματα την κάνουν ζεστή και επιβλητική.

Η αυλή κινείται σε ανάλογο ύφος με πέτρινα πεζούλια, πισίνα, κιόσκι, κούνια ακόμα και δεντρόσπιτο! Το εντυπωσιακό τρενάκι που υπάρχει έχει κατασκευαστεί χωρίς αμφιβολία για τον μικρό γιο της Adele καθώς μόνο με το τρενάκι θα μπορούσε να κάνει τις βόλτες του στον εξαιρετικά μεγάλο προαύλιο χώρο του σπιτιού.

Η πισίνα περιβάλλεται από το κατά πράσινο τοπίο της αυλής.

Η κατοικία διαθέτει κλασικά κομψούς εσωτερικούς χώρους και είναι ενημερωμένη με τις πιο σύγχρονες σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Ένα από το πολλά πλεονεκτήματα του σπιτιού είναι πως διαθέτει φυσικό φωτισμό χάρις τα μεγάλα παράθυρα γεωργιανού τύπου που υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο. Επίσης στο ολυμπιακών διαστάσεων σαλόνι δεσπόζει ένα πιάνο με ουρά όπου μόνο η τραγουδίστρια φαινόμενο θα μπορούσε να γράψει το νέο της άλμπουμ!

Το πιάνο με ουρά κυριαρχεί σε ένα από 2 σαλόνια και αποτελεί πηγή έμπνευσης για την τραγουδίστρια φαινόμενο.

Αν τελειώσει η ζάχαρη στην Αντέλ Λώρι Μπλου Άντκινς, όπως είναι το πλήρες όνομά της, δεν θα διαστάσει να πάει στην από κάτω γωνία και να χτυπήσει στην γειτόνισσά της Jennifer Lawrence που και αυτή δε έκανε τσιγκουνιές και αγόρασε «φιλέτο» στην περιοχή! Έχοντας μια τέτοια κατοικία οφείλεις να καλέσεις τους γείτονες, για φαγητό ή έστω για ένα κρασί, ανάμεσα στους οποίος είναι ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis, η Penelope Cruz με το Javier Bardem και η Cameron Diaz που το 2010 αγόρασε και αυτή το «φτωχικό» της στην ίδια γειτονιά έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ!

Το δεντρόσπιτο αποτελεί μια έξυπνη κατασκευή στο κέντρο της αυλής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Adele προσπάθησε, μάλλον όχι και τόσο πετυχημένα, να κρατήσει κάτω από άκρα μυστικότητα και από ένα πέπλο μυστηρίου την αγορά αυτού του σπιτιού στην πιο ακριβή και «κλειστή» συνοικία του Beverly Hills κάνοντας την αγορά με διαφορετικό όνομα!

Πηγή: spirossoulis

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter