Αντετοκούνμπο: Φουλ για πενταδάτος ο Γιάννης!

Αντετοκούνμπο: Φουλ για πενταδάτος ο Γιάννης!

Με φανέλα βασικού φαίνεται ότι θα παίξει στο παρθενικό All-Star Game της καριέρας του στο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα που έδωσε στη δημοσιότητα το ΝΒΑ, ο Έλληνας άσος είναι 2ος σε ψήφους ανάμεσα στους «ψηλούς» της Ανατολικής περιφέρειας, πίσω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς (500.663 έναντι 595.288), αλλά πολύ πιο μπροστά από τον 3ο Κέβιν Λαβ (250.347), τον 4ο Τζόελ Εμπίιντ (221.984) και τον 5ο Καρμέλο Άντονι (189.817).

Σύμφωνα με τον πατροπαράδοτο κανονισμό, η βασική πεντάδα για κάθε περιφέρεια (δύο γκαρντ και τρεις φόργουορντ+σέντερ) εκλέγεται με γκάλοπ ανάμεσα στους φιλάθλους, ενώ τους υπόλοιπους παίκτες επιλέγει ο εκάστοτε προπονητής.

Οι πεντάδες θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, ενώ το All-Star Game θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη. Ο εκλέκτορας της ομάδας της Ανατολής θα είναι μάλλον ο Τάιρον Λου των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Εάν η ψηφοφορία τελείωνε σήμερα, τη δεκάδα των βασικών θα συμπλήρωναν, μαζί με τους Τζέιμς, Αντετοκούνμπο, Λαβ, οι ανατολικοί Κάιρι Ίρβινγκ, Ντουέιν Ουέιντ και οι δυτικοί Στεφ Κάρι, Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Ντουράντ, Κοάι Λέναρντ, Ζάζα Πατσούλια.

Η πιθανή εκλογή του τελευταίου (μπροστά από τους Άντονι Ντέιβις, Ράσελ Ουέστμπρουκ, Κρις Πολ κ.α.) δείχνει ότι το σύστημα παραμένει ευάλωτο στο τρολάρισμα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter