Αντώνης Τσαπατάκης: Απολύθηκε ως ανάπηρος και ξαναβάζει τη στολή του αστυνομικού – Συγκινητική ανάρτηση

Αντώνης Τσαπατάκης: Απολύθηκε ως ανάπηρος και ξαναβάζει τη στολή του αστυνομικού – Συγκινητική ανάρτηση

Ο αστυνομικός Αντώνης Τσαπατάκης μετά το τροχαίο που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι απολύθηκε από την αστυνομία. Σήμερα όμως, μετά τις επιτυχίες του ως παραολυμπιονίκης επιστρέφει στο σώμα και ανέβασε στο Facebook τη φωτογραφία του τότε και σήμερα με τη στολή του.

Η προσπάθειά του έδωσε καρπούς. Διαβάστε το κείμενο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Μετά από 11 χρόνια φοράω για πρώτη φορά αυτή τη στολή. Κι όμως δεν την πέταξα, ούτε την αποθήκευσα σε κάποια κούτα που θα τοποθετούσα σε κάποιο αραχνιασμένο ράφι του υπογείου. Αντιθέτως…την έπλυνα, τη σιδέρωσα και την κρέμασα στην ίδια ντουλάπα με τα καθημερινά μου ρούχα. Και κάθε μέρα που την έβλεπα, θυμόμουν την υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου…να τη φορέσω ξανά ως αστυνομικός…όσα χρόνια και αν περάσουν..να τη φορέσω και να δείξω σε αυτούς που πιστέψαν σε εμένα, σε αυτούς που προσποιήθηκαν ότι πίστεψαν σε εμένα, αλλά και σε αυτούς που μάχονται καθημερινά για τα δικαίωματα που έχουν ως πολίτες μιας ευνομούμενης κοινωνίας, ότι τα χτυπήματα της μοίρας οφείλουν συχνά να γίνονται τραγικώς ευπρόσδεκτα και ότι πρέπει να πολεμήσεις για να δικαιωθείς για τις πληγές που σε μάτωσαν και σε γονάτισαν.

Φορώντας τη στολή μου λοιπόν τώρα, προαχθείς πλέον ως αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. τις επόμενες μέρες λόγω των Παραολυμπιακών και παγκόσμιων διακρίσεών μου, απέδειξα τόσο σε εμένα όσο και σε όλους θέλω να πιστεύω, ότι ο αγώνας για την πραγμάτωση των ονείρων μας, κερδίζεται μόνο με ένα μέσο που δεν ματώνει ποτέ. Το όνομά του; ΨΥΧΗ..

https://www.facebook.com/AntonisTsapatakis/photos/a.414569052068044.1073741828.414567095401573/720861904772089/?type=3&theater

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter