Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Χιούστον μετά τις λεηλασίες – «Νεκρή πόλη» 22:00-05:00

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Χιούστον μετά τις λεηλασίες – «Νεκρή πόλη» 22:00-05:00

Η πόλη του Χιούστον επέβαλε απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας, από χθες έως νεωτέρας διαταγής, για να μειώσει τα επεισόδια λεηλασίας, ένοπλης ληστείας και αντιποίησης αρχής με άτομα που προσποιούνται τους αστυνομικούς, είπαν οι αρχές της πόλης χθες.

Η απαγόρευση θα ισχύσει κάθε βράδυ από τις 10:00 μ.μ. έως τις 5:00 π.μ., είπε ο δήμαρχος Σιλβέστερ Τέρνερ σε συνέντευξη τύπου χθες βράδυ. Η πόλη έχει επίσης ζητήσει τη συνδρομή αστυνομικών από άλλες περιοχές.

“Απαγορεύεται να οδηγείτε και να βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο. Ήδη είχαμε προβλήματα με ένοπλες ληστείες, με άτομα που έφεραν πιστόλια και όπλα”, είπε ο διοικητής της αστυνομίας του Χιούστον Αρτ Ασεβέντο, αναφερόμενος στο περιοριστικό ωράριο.

Η πόλη θα ανοίξει επίσης αρκετά πρόσθετα καταφύγια για να μειώσει τον συνωστισμό στο συνεδριακό κέντρο, το οποίο ήδη στεγάζει 10.000 άτομα. Μερικά από αυτά θα μεταφερθούν παραπλήσια σε μέγαρο μουσικής και στάδιο του μπάσκετ.

Επίσης, η πόλη θα ανοίξει και καταφύγιο στο δυτικό τμήμα του Χιούστον, κοντά σε σημείο όπου έχουν πλημμυρίσει πάνω από 3.000 σπίτια. Άλλο ένα κέντρο στο Χαμπλ του Τέξας θα φιλοξενήσει άτομα από τα βόρεια προάστια της πόλης, είπε ο δήμαρχος Τέρνερ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter