Απάντηση Καμπουράκη σε Πολάκη: Αν βάλω υποψηφιότητα θα δεις τη σκόνη μου ως και στα Σφακιά

Απάντηση Καμπουράκη σε Πολάκη: Αν βάλω υποψηφιότητα θα δεις τη σκόνη μου ως και στα Σφακιά

Οξύνεται η κόντρα μεταξύ του Δημήτρη Καμπουράκη και Παύλου Πολάκη, με αφορμή άρθρο-σχόλιο του δημοσιογράφου για μία φωτογραφία του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας.

Ο Δ. Καμπουράκης είχε σχολιάσει τη φωτογραφία που δείχνει τον Π. Πολάκη να πυροβολεί στον αέρα προκαλώντας την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού που έδωσε την απάντησή του στον δημοσιογράφο με ανάρτηση στο facebook

Στη συνέχεια ήρθε και μία δεύτερη ανάρτηση, περιπαικτική, του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1904083109835161&id=100007004708966

Τώρα με νέο του άρθρο, ο Δ. Καμπουράκης “προειδοποιεί”: «Όταν θα κυκλοφορείς ξεπεζεμένος και πολύ ολίγοι θα σε χαιρετούνε Παύλο Πολάκη». Σχολιάζοντας τα υπονοούμενα του υπουργού ότι με το κείμενο του δίνει «πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης για μελλοντική του αξιοποίηση» ο Δ. Καμπουράκης απειλεί ότι μπορεί και να κατέβει βουλευτής στην ίδια εκλογική περιφέρεια. «Βάρδα μην μου την βαρέσει, γιατί δεν σε συμφέρει. Την σκόνη μου θα δεις όχι μόνο στον νομό αλλά και στην ίδια την περιοχή σου» λέει στον Χανιώτη βουλευτή.

Τον καλεί δε να αποφασίσει: «’Η εγώ είμαι ένας δημοσιογράφος που λέω τις απόψεις μου (με τις οποίες διαφωνείς) κι εσύ είσαι ένας υπουργός που ασκεί πολιτική (με την οποία εγώ διαφωνώ.) ή εγώ είμαι ένας πληρωμένος κονδυλοφόρος του παλιού συστήματος κι εσύ (μαζί με τον Αλέξη σου) είσαι ένα ανδρείκελο των Γερμανών που σε φέρανε στην εξουσία για να τελειώσεις την δουλειά των προηγούμενων και καλοπληρώνεσαι γι αυτό ως υπουργός. Διάλεξε και πάρε».

Επιμένει, μάλιστα, ότι στα καφενεία στην Κρήτη πολλοί συζητούν ότι «ξεφτιλίζεις το πιστόλι που βαστάς» και πως «είναι θέμα χρόνου» να του το πουν και μπροστά του.

Τέλος, άφησε αιχμές για την έρευνα για το ΚΕΕΛΠΝΟ  και  του λέει: «Αργείς Παυλή, πολύ αργείς και μου φαίνεται παράξενο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter