Απάντηση στην Στουρνάρα: Εμείς δεν τρέχουμε στα δικαστήρια επειδή μας καταγγέλλουν ότι κλέψαμε, αλλά επειδή μας πάτε εσείς

Απάντηση στην Στουρνάρα: Εμείς δεν τρέχουμε στα δικαστήρια επειδή μας καταγγέλλουν ότι κλέψαμε, αλλά επειδή μας πάτε εσείς

Η κυρία Λίνα Στουρνάρα για μια ακόμη φορά κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Το δημοσίευμα του Documento αποκαλύπτει πως νέα προστατευόμενη μάρτυρας, κατέθεσε στην Εισαγγελία Διαφθοράς…

Δηλαδή επειδή δεν μπορούν να δώσουν «μαύρα» στους γιατρούς για τις υπερσυνταγογραφήσεις φαρμάκων, τους εμφανίζουν να συμμετέχουν σε «ιατρικές έρευνες». Αυτό που είπαμε, είναι πως όσα καταθέτει η νέα μάρτυρας για την κυρία Λίνα Νικολοπούλου Στουρνάρα σχετικά με τις μεθόδους χρηματισμού γιατρών, συμπίπτουν με όσα έχουν αποκαλυφθεί από το FBI για το σκάνδαλο της Novartis.

Σε ό,τι αφορά τη σχέση της κυρίας Στουρνάρα με τη Novartis , δεν είναι θέμα δικού μας δημοσιεύματος αλλά καταθέσεων μαρτύρων και στοιχείων του FBI. Ο σύζυγος της κυρίας Λίνας Νικολοπούλου , Γιάννης Στουρνάρας υπήρξε επί πληρωμή σύμβουλος της Novartis και κατονομάζεται στις εκθέσεις του FBI και των μαρτύρων όπως και η ίδια.

Για τα δικαστήρια τώρα, οι αναβολές δεν είναι δική μας επιλογή αλλά των δικηγόρων. Την προηγούμενη Πέμπτη ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε αναβολή σε δίκη μαζί μας λόγω κωλύματος του δικηγόρου του Μάκη Βορίδη. Την ίδια μέρα εμείς ζητήσαμε αναβολή στην αγωγή της κυρίας Στουρνάρα εναντίον μας γιατί δεν έχει καθαρογραφεί η αθωωτική απόφαση ώστε να προσκομιστεί στο δικαστήριο που εκδικάζει αγωγή με το ίδιο αντικείμενο. Αυτά συμβαίνουν στα δικαστήρια όταν μαζεύονται πολλές μηνύσεις επειδή δημόσια πρόσωπα που θέλουν να καλυφθούν κάνουν συνεχώς μηνύσεις και αγωγές για να εμφανιστούν ως αθώα ενώ στην πραγματικότητα έχουν λεφτά για να πληρώνουν παράβολα.

Σε κάθε περίπτωση είναι διαφορετικό να πηγαίνεις στα δικαστήρια επειδή σε μηνύει οποιοσδήποτε ο οποίος μπορεί να είναι ακόμη και τρελός, εμμονικός ,άθλιος ή ψεύτης από το να πηγαίνεις γιατί σε ερευνά η Εισαγγελία αν έκλεψες το ελληνικό κράτος και έκανες περιουσία στην πλάτη του κοσμάκη χρησιμοποιώντας αξιώματα που σου εμπιστεύτηκε. Με την έννοια αυτή αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχηθούμε καλή τύχη στην κυρία Στουρνάρα. Εμάς δεν μας εξετάζουν για βρωμιές. Πάμε στα δικαστήρια επειδή μας οδηγούν αυτοί τους οποίους ελέγχουμε για βρωμιές.

Η ανακοίνωση τύπου Λίνας Νικολοπούλου

«Το σήριαλ Novartis – ΚΕΕΛΠΝΟ συνεχίζεται με νέα προστατευόμενη κουκουλοφόρο μάρτυρα που καταφέρεται εναντίον της εταιρείας μου MINDVIEW. Μόνο που, δυστυχώς για τους συκοφάντες, η εταιρεία αυτή δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με την εταιρεία Novartis ούτε έχει υποπέσει σε οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια… Αλλά τι σημασία έχει αυτό; Θεωρούνται ψιλά γράμματα στα υπόγεια όπου εξυφαίνονται τα σενάρια σπίλωσης του συζύγου μου Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, και της οικογένειάς μας.

Ο Κώστας Βαξεβάνης αντί να φαντασιώνεται το επόμενο σενάριο συκοφαντίας μου ας προσέλθει στα δικαστήρια για να εκδικαστούν οι αγωγές μου και μηνύσεις εναντίον του, αντί να ζητά διαρκώς αναβολές…

Η εταιρεία MINDVIEW είναι εταιρεία έρευνας αγοράς και διεξάγει έρευνες στον τομέα της υγείας, που είναι και η ειδικότητά μου, σύμφωνα με τη διεθνώς αναγνωρισμένη μεθοδολογία και δεοντολογία. Συμβάλλεται με νόμιμες συμβάσεις και συμμορφώνεται με τους νόμους του κράτους. Τα τελευταία δυο χρόνια οι εταιρείες μου ελέγχονται διαρκώς και εξονυχιστικά από όλες τις επιτροπές ελέγχου και δυστυχώς για τους συκοφάντες μου, ουδέν έχει προκύψει.

Η συνέχεια στα δικαστήρια. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η προστασία της κουκούλας ημερομηνία λήξεως…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter