Απεγκλωβίστηκαν οι 300 επιβάτες σε τρένο στον Δομοκό – Έμειναν τρεις ώρες ακινητοποιημένοι

Απεγκλωβίστηκαν οι 300 επιβάτες σε τρένο στον Δομοκό – Έμειναν τρεις ώρες ακινητοποιημένοι

Η κακοκαιρία έχει παραλύσει όλη την χώρα ένα ακόμα πρόβλημα παρουσιάστηκε αυτή την φορά με επιβάτες τρένου. Συγκεκριμένα 300 άνθρωποι που ταξίδευαν με το τρένο από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη ξέμειναν στο Δομοκό!

Οι 300 επιβάτες που έχουν εγκλωβιστεί στην αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Δομοκό θα πρέπει να κάνουν… υπομονή, αφού εξαιτίας του πάγου δεν μπορεί να φτάσει στο σημείο μηχανή που θα αντικαταστήσει αυτή που έχει χαλάσει.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το τρένο που είχε ξεκινήσει από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη έμεινε καθηλωμένο γιατί έγινε βραχυκύκλωμα στη μηχανή του. Ζητήθηκε μηχανή αντικατάστασης αλλά αυτή δεν μπορεί να φτάσει στο σημείο όπου έχει ακινητοποιηθεί το τρένο γιατί, λόγω κακής συντήρησης του δικτύου έχουν παγώσει τα «κλειδιά» και δεν μπορεί να φτάσει στο Δομοκό από το σταθμό των Παλαιοφαρσάλων!

Μετά από μεγάλες προσπάθειες, δεύτερη μηχανή κατόρθωσε να φτάσει στο σημείο και το τρένο ξανάρχισε το ταξίδι του. Η προσέγγιση άλλης μηχανής από το Παλαιοφάρσαλο, που ήταν και ο πλησιέστερος σταθμός ήταν δύσκολη, καθώς το ψύχος, σε συνδυασμό με την κακή συντήρηση, έχει προκαλέσει προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter