Απίστευτη ερώτηση δημοσιογράφου: Είναι «οξύμωρο» να είναι ο Αντετοκούνμπο μαύρος και Έλληνας; (Video)

Απίστευτη ερώτηση δημοσιογράφου: Είναι «οξύμωρο» να είναι ο Αντετοκούνμπο μαύρος και Έλληνας; (Video)

Ο αγώνας Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Σακραμέντο Κινγκς μόλις είχε τελειώσει και οι Γουόριορς είχαν διαλύσει τους Κινγκς, ωστόσο ο προπονητής των «Μαχητών», Στιβ Κερ, κλήθηκε να απαντήσει στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το ματς, όχι σε απαντήσεις σχετικές με τον αγώνα, αλλά με το χρώμα και την εθνικότητα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Στιβ Κερ θα είναι προπονητής στο επικείμενο All Star Game, ως ο κόουτς της ομάδας της Δύσης, ενώ ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ θα είναι μέλος της βασικής πεντάδας της Ανατολής. Με αυτήν την αφορμή, ένας δημοσιογράφος με χαρακτηριστική ελληνική προφορά ρώτησε τον Κερ αν θεωρεί οξύμωρο το γεγονός πως ο Γιάννης είναι μαύρος και Έλληνας!

Ο κόουτς των Γουόριορς -με εμφανή αμηχανία- απάντησε: «Δεν ξέρω πώς να απαντήσω στο πρώτο κομμάτι» και στη συνέχεια αποθέωσε τον ηγέτη των Μπακς. 

«Θα πω σε έναν από τους All Stars που θα έχω να πάει να τον μαρκάρει. Αν είσαι All Star πρέπει να μπορείς να παίξεις άμυνα απέναντί του, οπότε κάντο. Νομίζω πως μοιάζει στον Κέβιν Ντουράντ, λόγω του μεγέθους και της αθλητικότητάς του. Είναι εντυπωσιακό το πώς κινείται στο παρκέ. Νομίζω πως γίνεται ολοένα και καλύτερος. Όταν ο Λεμπρόν και ο Ντουράντ προχωρήσουν τα επόμενα χρόνια, όσο μακρινό και αν είναι αυτό, πιστεύω πως ο Γιάννης είναι ο επόμενος παίκτης γι’ αυτή τη θέση, τη θέση του καλύτερου στην λίγκα», ανέφερε ο Κερ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter