Απίστευτο! Κατσαρίδα είχε μπει στο κεφάλι γυναίκας στην Ινδία (video)

Απίστευτο! Κατσαρίδα είχε μπει στο κεφάλι γυναίκας στην Ινδία (video)

Ακούγεται σκηνή από ταινία θρίλερ, αλλά η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή. Μια 42χρονη γυναίκα στην Ινδία, αισθανόταν «κάψιμο» στη μύτη και νόμιζε πως είναι κρυωμένη. Η δυσάρεστη αίσθηση όμως συνεχιζόταν και ένοιωθε ότι κάτι «περπατάει» στο βάθος του δεξιού ρουθουνιού της.

Τελικά, σύμφωνα με τον Independent που επικαλείται τους Times of India η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο για να δουν οι γιατροί τι συμβαίνει με την μύτη της.

«Δεν μπορούσα να εξηγήσω το αίσθημα που είχα, αλλά ήμουν σίγουρη ότι υπήρχε κάποιο έντομο στην μύτη μου. Κάθε φορά που αυτό κινείτο, αισθανόμουν κάψιμο στα μάτια μου», είπε στους Times of India.

Τελικά, όταν έφτασε στην κλινική του Injambakkam, νότια της Ινδίας, στο Tamil Nadu και την είδαν οι γιατροί, δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη και της σύστησαν να πάει σε δεύτερη κλινική. Στο δεύτερο νοσοκομείο οι γιατροί της είπαν ότι μπορεί να έχει όγκο στην μύτη. Η γυναίκα όμως πήγε και σε τρίτο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της έκαναν ακτινογραφία και αποφάνθηκαν ότι το δυσάρεστο αίσθημα που έχει προέρχεται από «ξένο σώμα που κινείται».

Τελικά, στο Stanley Medical College Hospital οι γιατροί χρησιμοποιώντας ένα ενδοσκόπιο εντόπισαν τον εισβολέα – ένα έντομο με κεραίες.

«Ήταν μια μεγάλη κατσαρίδα» είπε ο M.N. Shankar, επικεφαλής του τμήματος ΩΡΛ του νοσοκομείου «Ήταν ζωντανή. Και δεν φαινόταν να θέλει να βγει έξω».

Το έντομο βρισκόταν στην βάση του κρανίου, μεταξύ των ματιών και πολύ κοντά στον εγκέφαλο, έλεγε ο Shankar.

Τελικά, και όπως θα δείτε στο βίντεο, οι γιατροί κατάφεραν να βγάλουν την κατσαρίδα από το κεφάλι της γυναίκας και να την απελευθερώσουν από τον …ανεπιθύμητο επισκέπτη.

«Αν η κατσαρίδα έμενε μέσα, θα πέθαινε κάποια στιγμή και η γυναίκα θα πάθαινε φλεγμονή που πιθανότατα θα εξαπλωνόταν και στον εγκέφαλο» έλεγε ο Shankar, τονίζοντας πως αυτή είναι η «πρώτη παρόμοια περίπτωση» που αντιμετώπισε στα 30 χρόνια εμπειρίας του ως γιατρός.

Στο παρελθόν, στο ίδιο νοσοκομείο, γιατροί είχαν αφαιρέσει από ρουθούνια ασθενών, μύγες, σκουλίκια, ακόμα και μια βδέλλα. «Ποτέ όμως κατσαρίδα», έλεγε ο S Muthuchitra, ένας εκ των γιατρών «και ιδίως τόσο μεγάλη». 

Το ερώτημα πάντως παραμένει: Πώς να μπήκε ολόκληρη κατσαρίδα στην μύτη της γυναίκας;

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter