Απίστευτο! Λευκός καρχαρίας πήδηξε σε βάρκα (Video)

Απίστευτο! Λευκός καρχαρίας πήδηξε σε βάρκα (Video)

Λένε πως οι ψαράδες συνηθίζουν τα ψέματα, αλλά ο συγκεκριμένος έχει και απτές αποδείξεις…

Ο λόγος για τον Τέρι Σέλγουντ, 73 χρόνων που ψάρευε αμέριμνος σε όρμο της Νέας Ουαλίας, όταν ένας λευκός καρχαρίας πήδηξε κυριολεκτικά μέσα στην βάρκα του!

«Είδα μια σκιά που ερχόταν καταπάνω στη βάρκα. Δευτερόλεπτα μετά ο καρχαρίας με χτύπησε με το πτερύγιο του και έπεσε πάνω μου ρίχνοντάς με κάτω» διηγήθηκε ο ψαράς στο abc.net

«Ηταν περίπου 2,7 μέτρα μακρύς και περί τα 200 κιλά βαρύς», συνέχισε ο ψαράς που εξήγησε ότι η βάρκα του έχει μήκος 1,4 μέτρα κάτι που σημαίνει πως δεν είχε και πολύς χώρο για έναν καρχαρία και έναν άνθρωπο….

«Ημουν πεσμένος στα 4 και ο καρχαρίας με κοιτούσε, τον κοιτούσα και εγώ και μετά άρχισε να χτυπιέται μέσα στη βάρκα».

Σύμφωνα με την μαρτυρία του ψαρά, στη συνέχεια προσπάθησε και βρήκε τον ασύρματο, και κάλεσε τους διασώστες.

Πράγματι, μια ομάδα διασωστών έφτασαν στο σημείο, πήραν τον ψαρά από την …άβολη θέση και στη συνέχεια επέστρεψαν για να ανασύρουν την βάρκα με τον καρχαρία.

«Ειχα χάσει αρκετό αίμα, ήμουν έκθαμβος, δεν μπορούσα καλά καλά να καταλάβω τι είχε συμβεί και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν «θεέ μου πρέπει να βγω από δω μέσα».

Όπως έγινε γνωστό, ο καιρός εκείνη την ημέρα ήταν καλός και δεν υπήρχε ξεκάθαρος λόγος γιατί ο καρχαρίας αποφάσισε να …κάνει το άλμα αυτοκτονίας μέσα στην βάρκα.

«Τώρα το μόνο που μου μένει είναι να μου επιτεθεί ένας κροκόδειλος και να πρέπει να παλέψω μαζί του» είπε καταλήγοντας χαριεντιζόμενος ο ψαράς, που πάντως παραδέχτηκε πως είναι μια καλή ιστορία για να διηγείται «παρότι τώρα πρέπει να επισκευάσω την βάρκα μου». 

(Με πληροφορίες από abc.net)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter