Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γιατρός χαράκωσε με σπασμένο ποτήρι σύζυγο ασθενούς (Σκληρό video)

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γιατρός χαράκωσε με σπασμένο ποτήρι σύζυγο ασθενούς (Σκληρό video)

Πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας έρχεται στο φως.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο σύζυγος ασθενούς κατηγόρησε γιατρό ότι αν και είχε πληρωθεί 5.000 ευρώ, δεν έκανε ποτέ την επέμβαση χολής στη σύζυγό του.

Ο 50χρονος άνδρας και η σύζυγός, του έμαθαν από… άλλους γιατρούς ότι ο δράστης της επίθεσης δεν είχε κάνει την επέμβαση και ότι σε κάθε περίπτωση δεν είχε γίνει ολική αφαίρεση χολής, αλλά κάποιου άλλου είδους επεμβάσεις, και γενικότερα «τους μπέρδευαν» με επιστημονικούς όρους.

Τότε ο 50χρονος πλησίασε τον χειρουργό και του ζήτησε ξεκάθαρες κουβέντες: «Γιατρέ σε πλήρωσα για να αφαιρέσεις την χολή. 4.000 ευρώ σου έδωσα και άλλα 1000 στον άλλον» του είπε υψώνοντας τον τόνο της φωνής του.

Αυτό ήταν.

Ο γιατρός που τον χτύπησε… το έβαλε στα πόδια, ούτε καν στάθηκε στον χώρο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Σε αντίθεση με άλλους γιατρούς της κλινικής που φρόντισαν κάπως τις πληγές του μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και αμέσως υπεβλήθη σε επέμβαση για τις πληγές του. Έγιναν 30 εξωτερικά και 10 εσωτερικά ράμματα, πονούσε αφόρητα, ενώ απαιτήθηκε και η νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου για δύο ημέρες.

Μηνύσεις έγιναν και από τις δύο πλευρές.

(Πηγή: patrastimes.gr)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter