Απίστευτο! Πιλότος πέθανε κατά την διάρκεια της πτήσης

Απίστευτο! Πιλότος πέθανε κατά την διάρκεια της πτήσης

Ενας πιλότος πέθανε λίγο προτού προσγειώσει το αεροπλάνο, το οποίο πιλοτάριζε, στο Νέο Μεξικό. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο κοκπιτ του Boeing 737-800, το οποίο ωστόσο προσγειώθηκε κανονικότατα και σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Οπως μεταδίδει το CNN, το Boeing 737-800, έκανε την πτήση 1353 των αμερικανικών αερογραμμών από το Ντάλας στο Αμπουκέρκι και βρισκόταν 2 μίλια πριν από την προσγείωση. Τότε, το πλήρωμα ειδοποίησε τον πύργο ελέγχου για έκτακτη ανάγκη, επικαλούμενο «ιατρικό ζήτημα» σχετικό με τον πιλότο.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με επιτυχία στις 3.33 μ.μ σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης. Στην πύλη περίμενε ειδική ιατρική μονάδα για τον πιλότο που σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, πρόκειται για τον Ουίλιαμ «Μάικ» Γκράμπς.

Μετά την προσγείωση, μέλη του πληρώματος έλεγαν πως προτού ανακοινωθεί ο θάνατος του πιλότου, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με ανάνηψη για περίπου 35 με 40 λεπτά αλλά στάθηκε μάταιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Το να πεθάνει κάποιος πιλότος την ώρα της πτήσης μπορεί να είναι παράξενο και εξαιρετικά σπάνιο, αλλά έχει ξαναγίνει. Τον Οκτώβριο του 2015, 57χρονος πιλότος πέθανε κατά τη διάρκεια πτήσης από το Φοίνιξ στη Βοστόνη. Και τότε το αεροπλάνο είχε προσγειωθεί με ασφάλεια στις Συρακούσες, στη Νέα Υόρκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter