Απίθανη ατάκα Κυριάκου για το ρόλο που έπαιξε η ΝΔ σε «όλα τα μεγάλα έργα»

Απίθανη ατάκα Κυριάκου για το ρόλο που έπαιξε η ΝΔ σε «όλα τα μεγάλα έργα»

Μιλώντας για τα έργα υποδομής στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του προσυνεδρίου στη Λάρισα, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως «όλα τα μεγάλα έργα υποδομής που ολοκληρώθηκαν φέρουν την σφραγίδα της ΝΔ» ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση πως φέρνει ευθύνη για την αύξηση του κόστους.

Προφανώς το γεγονός ότι ολοκληρώθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια μια σειρά από κομβικά έργα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα ή καθυστερούσαν για διάφορους λόγους, αφήνει αδιάφορο τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην πρόταση της ΝΔ σχετικά με τα έργα υποδομών τονίζοντας πως «εμείς θα εφαρμόσουμε ένα εθνικό σχέδιο υποδομών, με απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη τους στο σχεδιασμό την εξασφάλιση της χρηματοδότησης».

Επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως η παράταξη θα είναι σύντομα έτοιμη να εξαγγείλει τον κατάλογο των έργων που είναι εθνικής προτεραιότητας, σημειώνοντας: «Πρόκειται για έργα για τα οποία θα είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχει απαραίτητη χρηματοδότηση είτε από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους, είτε με την σύμπραξη του ιδιωτικού τομέα σε μεγαλύτερη έκταση από ότι γίνεται σήμερα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter