Απλή και κομψή η Μπέτυ Μπαζιάνα στις ΗΠΑ (Photos)

Απλή και κομψή η Μπέτυ Μπαζιάνα στις ΗΠΑ (Photos)

Η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα φαίνεται πως εντυπωσίασε στις ΗΠΑ επιλέγοντας για μία ακόμη φορά απλά χρώματα, λιτή και κομψή εμφάνιση.

Η παρουσία της ήταν διακριτική αλλά αρκετή για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Από το Σικάγο στην Ουάσιγκτον προτίμησε το λευκό, το κόκκινο, το μαύρο και το χακί.

Λόγω της απουσίας της Μελάνια Τραμπ η Μπέτυ Μπαζιάνα έγινε δεκτή από τη σύζυγο του Αμερικανού Αντιπροέδρου, Κάρεν Πενς η οποία τουίταρε και τη συνάντηση με ένα λαθάκι στο όνομά της… 

Η ίδια επέλεξε λευκό ταγιέρ, φόρεμα ως το γόνατο με σακάκι που στη μέση είχε μαύρη ζώνη και γόβες.

Η επίσκεψη έγινε στην επίσημη κατοικία του Αντιπροέδρου, το Ναυτικό Παρατηρητήριο (Naval Observatory).

H Μπέτυ Μπαζιάνα υπέγραψε στο βιβλίο των επισκεπτών της κατοικίας, ενώ στη συνέχεια οι δύο κυρίες αντήλλαξαν απόψεις για μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η οικία του Αντιπροέδρου ανήκει στο αμερικανικό πολεμικό ναυτικό, παραχωρείται στον εκάστοτε Αντιπρόεδρο και δεν είναι επισκέψιμη από το κοινό (σε αντίθεση με τον Λευκό Οίκο που δέχεται επισκέψεις του κοινού). Η λευκή οικία του 19ου αιώνα βρίσκεται στον αριθμό ένα του οικισμού του Παρατηρητηρίου του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών (USNO), στη βορειοδυτική Ουάσιγκτον και χτίστηκε το 1893 με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες στέγασης του επόπτη του Ναυτικού.

Ωστόσο, η οικία ήταν τόσο όμορφη, ώστε το 1923 άλλαξε χρήση με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες στέγασης του αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Ως οικία του Αντιπροέδρου λειτουργεί ανελλιπώς από το 1974.






Ακολουθούν φωτογραφίες της Μπέτυ Μπαζιάνα με κόκκινο φόρεμα από το δείπνο των ελληνοαμερικανικών οργανώσεων American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA) και American Hellenic Institute (AHI)



Η άφιξη στην Ουάσιγκτον


Η παρουσία της Μπέτυ Μπαζιάνα στο Σικάγο 







Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter