Από 4 αγωνιστικές σε Λιβάγια και Λόπες

Από 4 αγωνιστικές σε Λιβάγια και Λόπες

Ο «πέλεκυς» της UEFA, έπεσε τελικά πολύ βαρύς, όπως αναμενόταν άλλωστε, στα κεφάλια του Μάρκο Λιβάγια και τον Έλντερ Λόπες, καθώς οι δύο παίκτες της ΑΕΚ τιμωρήθηκαν με τέσσερις αγωνιστικές έκαστος, για τις αποβολές στον δεύτερο αγώνα της Ενωσης με την ουγγρική Βίντι στο ΟΑΚΑ.

Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα στερηθεί τους δύο βασικούς παίκτες της τα πρώτα τέσσερα από τα συνολικά έξι ματς που πρόκειται να δώσει στον όμιλο του Τσάμπιονς Λγκ! Με λίγα λόγια θα χάσουν το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ, το δεύτερο ματς με την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ καθώς και τα δύο σερί παιχνίδια με την Μπάγερν. Θα προλάβουν να αγωνιστούν μόνο στα δύο τελευταία ματς, με τον Αγιαξ στο Ολυμπιακό Στάδιο και την Μπενφίκα στη Λισαβόνα…

Να θυμίσουμε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές αποβλήθηκαν στο νικητήριο παιχνίδι της ΑΕΚ 2-1 με την Βίντι, μια νίκη που της έδωσε το εισιτήριο πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Ο μεν Λόπες αποβλήθηκε στο 80’ γιατί επιχείρησε χωρίς λόγο να χτυπήσει αντίπαλο με κεφαλιά από πίσω κι εκτός φάσης (ο αγώνας είχε διακοπεί εκείνη τη στιγμή), ο δε Λιβάγια αποβλήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα γιατί κλώτσησε αντίπαλο του!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter