Από τις πυρκαγιές στις πλημμύρες: Απίστευτες εικόνες από την νεροποντή στα βόρεια προάστια (Photos-Videos)

Από τις πυρκαγιές στις πλημμύρες: Απίστευτες εικόνες από την νεροποντή στα βόρεια προάστια (Photos-Videos)

Ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα και ξαφνικές πλημμύρες αυτή την ώρα στα βόρεια προάστια μετά από την ισχυρή νεροποντή που πλήττει το Λεκανοπέδιο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρος, μιλώντας στον Realfm 97,8, έκανε έκκληση προς τους πολίτες να μην κυκλοφορούν πεζοί.

«Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό..» είπε και πρόσθεσε:

«Να μην κινηθούν πεζοί στο ύψος της Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και στην Κονίτσης και να μην προσπαθήσουν να διασχίσουν τον δρόμο με το αυτοκίνητό τους».

Παράλληλα η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 140 κλήσεις για άντληση υδάτων και παροχή βοήθειας.

Προβλήματα προκάλεσε η νεροποντή που έπληξε νωρίτερα περιοχές των βορείων προαστίων και ειδικότερα το Μαρούσι και την Κηφισιά.

Πριν από λίγη ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία στους δρόμους Αγίου Αθανασίου και Αγίου Ελευθεριου στο Μαρούσι, ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και στον παράδρομο της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», στη Νέα Ερυθραία.

Εν τω μεταξύ πολλά αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές όταν πλημμύρισε χώρος στάθμευσης στο Μαρούσι, πίσω από το Ιατρικό Κέντρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter