Από τον στρατηγό Γρυλλάκη στην υπολοχαγό Σπυράκη. Καφέ αμάν η ΝΔ του Κυριάκου, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Από τον στρατηγό Γρυλλάκη στην υπολοχαγό Σπυράκη. Καφέ αμάν η ΝΔ του Κυριάκου, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Καφέ αμάν η ΝΔ του Κυριάκου. Όλα για την εξουσία. Με μυστική διπλωματία η «γαλάζια» ηγεσία σαμποτάρει εθνικό θέμα εξαπατώντας και τους ψηφοφόρους του κόμματος. Η αποκάλυψη ότι ο κ. Μητσοτάκης υποδύεται τον μακεδονομάχο έχει εξοργίσει καραμανλικούς και σαμαρικούς.

-Η σκοτεινή επίθεση των οικονομικών δολοφόνων. Ποιοι και πώς «χτυπούν» τράπεζες και ΔΕΗ. Οι έξι χρηματιστηριακοί σορτάκηδες του Λονδίνου και οι πολιτικοί σορτάκηδες της ΝΔ.

-ΤΕΙ Σερρών. Γαλάζιος άριστος και ο εκβιαστής καθηγητής. Οι σοκαριστικές καταγραφές από τον κοριό της ΕΛ.ΑΣ και οι μαρτυρίες των φοιτητών.

Νέα Δημοκρατία: Ο Κυριάκος άγεται και φέρεται από τους Γεωργιάδηδες. Ο «σκιώδης» πρόεδρος Νίκος και οι περιπέτειες του αντιπροέδρου Άδωνη με τη Novartis.

-Τα βραβευμένα «μπουμπούκια» του επιχειρείν. Ο γδούπος των μάνατζερ με τον παρελθόν αριστείων: από τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, τον Γιώργο Κορωνιά και τον Ανδρέα Βγενόπουλο ως τους Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, τον Κωνσταντίνο Φρουζή και τον Mr Folli Follie, Τζώρτζη Κουτσολιούτσο.

-Υπουργείο Δικαιοσύνης. Μπαίνει τέλος στα πόθεν έσχες τύπου Μαρέβας. Δικαίωση για το Documento.

-Εφετείο με παρατράγουδα για το “Noor 1”. Η ώρα της τελικής κρίσης για τους 2,1 τόνους ηρωίνης ενώ εκκρεμεί η ανάκριση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter