Αποδοκίμασαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι φίλαθλοι της Οκλαχόμα (Video)

Αποδοκίμασαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι φίλαθλοι της Οκλαχόμα (Video)

Μεγάλος εκνευρισμός επικράτησε στις εξέδρες του γηπέδου των Θάντερ μετά τη νίκη των Μπακς.

Κι αυτό γιατί μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να χάρισε τη νίκη στο Μιλγουόκι, όμως οι διαιτητές θα έπρεπε να δώσουν την μπάλα στους Θάντερ στη φάση που κάρφωσε στα… μούτρα του Ουέστμπρουκ και έδωσε τη νίκη στους Μπακς, καθώς ο Greek Freak πάτησε την γραμμή στο ξεκίνημα της προσπάθειας του.

Το κοινό της Οκλαχόμα δεν μπόρεσε να το ανεχτεί αυτό και όταν έκανε δηλώσεις ο Γιάννης μετά το τέλος του ματς τον αποδοκίμασε, καθώς η γιγαντοοθόνη του γηπέδου έδειχνε τη φάση.

«Ο κόουτς με εμπιστεύτηκε να πάρω την μπάλα κι εγώ προσπάθησα να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα. Να πάω προς το καλάθι. Είναι μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Είχαμε καλή κυκλοφορία στην επίθεση και παίξαμε δυνατά στην άμυνα. Είχαμε μεγάλη διαφορά και τη χάσαμε, αλλά ο τρόπος που κερδίσαμε είναι κάτι που μας ωριμάζει», είπε χαμογελώντας.

Για την αποθέωση από τους συμπαίκτες του: «Απλώς έκλεισα τα μάτια που κι ένιωσα πάνω μου παγωμένο νερό και τους συμπαίκτες μου να με αγκαλιάζουν. Η σχέση που έχουμε είναι εξαιρετική, ό,τι κι αν συμβαίνει, κερδίζουμε ή χάνουμε, είμαστε ενωμένοι». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter