Αποφάσισαν αποχή οι παίκτες του ΠΑΟ!

Αποφάσισαν αποχή οι παίκτες του ΠΑΟ!

Δεν έχει σταματημό ο κατήφορος για τον Παναθηναϊκό! Οι παίκτες της ομάδας έχουν ξεπεράσει και τα όρια τους, αφού είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες, και σήμερα συναποφάσισαν ότι θα απέχουν από τις προπονήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα, εάν δεν πληρωθούν τα ποσά που τους υποσχέθηκε η διοίκηση.

Πριν από το σημερινό φιλικό με την Κ20 οι «πράσινοι» μαζεύτηκαν στα αποδυτήρια στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί και μίλησαν μεταξύ τους για το εάν έχουν μπει στους λογαριασμούς των ξένων παικτών το υπόλοιπο 30% της δόσης του Οκτωβρίου, όπως είχε υποσχεθεί η διοίκηση Αλαφούζου.

Οι ξένοι τσέκαραν τους λογαριασμούς τους στις 2 το μεσημέρι και διαπίστωσαν πως δεν τους είχε καταβληθεί ούτε ένα ευρώ. Άμεσα ενημερώθηκε ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Κωνσταντίνου και ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης πως θα κάνουν αποχή από τις προπονήσεις!

Ο Ουζουνίδης για να εκτονωθεί η κατάσταση τους έδωσε ρεπό για αύριο, ενώ ο πρόεδρος για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα είπε στους παίκτες πως έγινε παρεξήγηση και τα χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς την προσεχή Δευτέρα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη οι «πράσινοι» συναποφάσισαν ότι εάν μέχρι τη Δευτέρα δεν έχει δοθεί το υπόλοιπο 30% της δόσης του Οκτωβρίου στους ξένους παίκτες και το 30% του Δεκεμβρίου σε όλους τους παίκτες, τότε θα ξεκινήσουν αποχή από τις προπονήσεις! Κατάντια…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter