Αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος (Video + Photos)

Αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος (Video + Photos)

Αποφυλακίστηκε (για δεύτερη φορά) λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι -από τις φυλακές Κορυδαλλού – ο Άκης Τσοχατζόπουλος αφού εγκρίθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του.

Ο άλλοτε ισχυρός υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στους δημοσιογράφους ευχαρίστηκε ιδιαίτερα τη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη και απέδωσε στη φυλάκισή του όλα τα προβλήματα υγείας του. Τον Άκη Τσοχατζόπουλο περίμεναν οι δικηγόροι του Ι. Παγορόπουλος και Ι. Νικολάου. 

Η δήλωσή του:

«Πάω στο σπίτι μου φυσικά. Με περιμένουν η γυναίκα μου και ο γιος μου. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστάω στην γυναίκα μου. Όλο το διάστημα παρά την εγκατάλειψη στην οποία βρέθηκε από όλους, γνωστούς, φίλους και μη το πάλεψε και εξασφάλισε το καλύτερο αποτέλεσμα και γι’ αυτό βιάζομαι να πάω σπίτι μου και να την ευχαριστήσω. Είμαι υπό διωγμό από το 2010. Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη ξεκίνησε τον διωγμό εναντίον μου. Τα της υγείας μου έχουν αντιμετωπισθεί αλλά οι υψηλού βαθμού αναπηρίες δεν είναι για να μένω στην φυλακή. Η επίσκεψη στους γιατρούς θα είναι μόνιμη κατάσταση. Πρέπει να κοιτάξω τον εαυτό μου».

Ο 83χρονος πρώην υπουργός, καταδικασμένος σε κάθειρξη 19 ετών για παράνομες αμοιβές από την προμήθεια των υποβρυχίων και των TOR M1, βγήκε μετά το μεσημέρι από τις φυλακές, καθώς με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου δόθηκε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του για λόγους υγείας.

Η αναστολή θα είναι σε ισχύ μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης που έχει καταθέσει κατά της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του, ενώπιον του Αρείου Πάγου.

Ως την τελευταία πράξη του δράματος περιέγραψε την αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου ο Ι. Παγορόπουλος. Είπε ότι θα περάσει από το Χαλάνδρι αλλά θα χρειαστεί να νοσηλευθεί αφού έχει πολλά προβλήματα υγείας.









Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter