Αποφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Αποφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Αποφυλακίζεται ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, για σοβαρούς λόγους υγείας, όπως αποφάσισε σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών.

Αποφυλακίζεται ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου. Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του πρώην υπουργού, διατάσσοντας την έξοδό του από τις φυλακές μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης που έχει καταθέσει κατά της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του, ενώπιον του Αρείου Πάγου.

Η προσφυγή για αποφυλάκιση του κ. Τσοχατζόπουλου στηρίζεται, κυρίως, όπως τόνισαν στη σημερινή διαδικασία οι συνήγοροί του, Ι. Παγορόπουλος και Ι. Νικολάου, στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο εντολέας τους.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό τον περασμένο Οκτώβριο για την υπόθεση της αγοράς των υποβρυχίων και των TOR M1 και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 19 ετών. Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων μείωσε μόλις κατά ένα έτος την ποινή που του είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter