Αποκαλύψεις Αντώναρου για ΝΔ: Ο άπειρος Μητσοτάκης και η παιδική χαρά του δεν μπορεί να παίζει με τους Γερμανούς

Αποκαλύψεις Αντώναρου για ΝΔ: Ο άπειρος Μητσοτάκης και η παιδική χαρά του δεν μπορεί να παίζει με τους Γερμανούς

Κόλαφος για ακόμη μία φορά κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος αποκαλύπτει σε ανάρτησή του στα social media τις κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο μακεδονικό μετά τον «πόλεμο» που έχει ανοίξει με τη FAZ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώναρος γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Οι μισές κι όχι πειστικές διαψεύσεις της Πειραιώς για τις διαβεβαιώσεις Μητσοτάκη στους Ευρωπαίους εταίρους της χώρας αποδεικνύουν σε ποια δύσκολη θέση έχει φέρει η σημερινή αναποφάσιστη και παραπαίουσα ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Αποκαλύπτω λοιπόν σήμερα:

Σύμφωνα με πολύ αξιόπιστες πηγές που έχω στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο ο κ. Μητσοτάκης θα πιεσθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. να πει δημόσια ο,τι έχει πει — κυρίως στους εκπροσώπους του Λαϊκού Κόμματος — σε κατ ιδίαν συνομιλίες και κλειστές συνεδριάσεις. ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ.

Χθες μόλις κορυφαίος παράγοντας του κυβερνητικού Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Βερολίνο μου είπε στο τηλέφωνο: “Mitsotakis hat uns neulich auf Anfrage ausdruecklich zugesichert, dass er und seine Partei der kuenftigen Ratifizierung eines Abkommens positiv, und zwar aktiv, gegenueberstehen werden.” Στα ελληνικά: ” Ο Μητσοτάκης μας διαβεβαίωσε πρόσφατα κατόπιν σχετικού ερωτήματος απερίφραστα ότι ο ίδιος και το κόμμα του θα αντιμετωπίσουν την μελλοντική κύρωση της συμφωνίας θετικά, παίρνοντας μάλιστα ενεργό θέση.”

Όποιος κατάλαβα, κατάλαβε. Με τους Γερμανούς που τον δίνουν ψυχρά δεν είναι σε θέση να παίζουν ο άπειρος στην εξωτερική πολιτική Μητσοτάκης και η παιδική χαρά που τον περιστοιχίζει.

Γι αυτό είναι καλό να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή. Είτε είναι πρωθυπουργός είτε όχι.

Ο κόσμος εντός κι εκτός χώρας τον έχει καταλάβει. 

ΥΓ. Τα ίδια περί στήριξης λέει ο κ. Μητσοτάκης και στους πρέσβεις των περισσοτέρων σημαντικών χωρών στην Αθήνα».

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2148720665405954&id=100008041244541

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter