Αποκάλυψη σοκ από την Μαράια Κάρεϊ: «Πάσχω από διπολική διαταραχή εδώ και 17 χρόνια»

Αποκάλυψη σοκ από την Μαράια Κάρεϊ: «Πάσχω από διπολική διαταραχή εδώ και 17 χρόνια»

Η τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ αποκάλυψε σήμερα ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, λέγοντας στο περιοδικό People ότι διαγνώστηκε το 2001, αλλά μόλις πρόσφατα άρχισε να παίρνει αγωγή.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο People, η Κάρεϊ περιέγραψε ότι διαγνώστηκε όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί αφού είχε υποστεί νευρικό κλονισμό, μετά τις απογοητευτικές επιδόσεις και τη σφοδρή κριτική σε βάρος της ταινίας Glitter, στην οποία πρωταγωνιστούσε, το 2001.

Η ίδια τόνισε ότι δεν ήθελε να το πιστέψει κι ότι μόλις πρόσφατα αναζήτησε βοήθεια από ειδικούς.

«Ζούσα σε άρνηση και απομονωμένη και υπό τον μόνιμο φόβο ότι κάποιος θα με αποκάλυπτε» αφηγήθηκε η Κάρεϊ στο περιοδικό.

«Ήταν πολύ βαρύ το φορτίο για να το επωμιστώ και απλά δεν μπορούσα πλέον να το κάνω. Αναζήτησα και έλαβα θεραπεία, άφησα θετικούς ανθρώπους να σταθούν στο πλευρό μου και άρχισα και πάλι να κάνω ό,τι αγαπώ, να γράφω τραγούδια και μουσική».

Η Κάρεϊ, μία από τις πλέον επιτυχημένες τραγουδίστριες παγκοσμίως με πωλήσεις πάνω από 200 εκατομμύρια δίσκους, γνωστοποίησε ότι λαμβάνει αγωγή για διπολικής διαταραχής τύπου 2.

«Για πολύ καιρό νόμιζα ότι υπέφερα από σοβαρή διαταραχή ύπνου» τόνισε.

«Αλλά δεν επρόκειτο για απλή αϋπνία και δεν έμεινα απλά ξύπνια μετρώντας προβατάκια. Δούλευα ξανά και ξανά…. Ήμουν ευέξαπτη και ζούσα υπό τον μόνιμο φόβο ότι απογοητεύω τους ανθρώπους. Αποδείχθηκε ότι βίωνα μιας μορφής μανία. Τελικά, απλά θα χτυπούσα σε έναν τοίχο» αφηγήθηκε η τραγουδίστρια.

Η Μαράια Κάρεϊ πρόσθεσε ότι παίρνει αγωγή η οποία «δεν την κάνει να νιώθει πολύ κουρασμένη ή νωθρή» και τώρα δουλεύει πάνω σε ένα νέο άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2018.

«Βρίσκομαι σε πραγματικά πολύ καλή θέση τώρα, όπου συζητώ με άνεση τη μάχη μου με τη διπολική διαταραχή. Ελπίζω ότι θα φθάσουμε κάποια στιγμή στο σημείο όπου δεν θα υπάρχει πλέον το στίγμα σε βάρος των ανθρώπων που περνούν μόνοι τους καταστάσεις» υπογράμμισε.

Η συνέντευξη της Κάρεϊ αναμένεται να δημοσιευτεί την Παρασκευή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter