Αποκάλυψη: Συνταγές Novartis εκτελούσε ο Σαμαράς, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Αποκάλυψη: Συνταγές Novartis εκτελούσε ο Σαμαράς, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Αποκάλυψη: Συνταγές Novartis εκτελούσε ο Σαμαράς. Τη συμμετοχή της στο think tank του πρώην πρωθυπουργού ομολογεί η ίδια η εταιρεία. Ο εξ απορρήτων του Σαμαρά, σύμβουλος Παπασταύρου στην επιτροπή για την πληρωμή των φαρμακευτικών.

-Άδωνης Γεωργιάδης: Άλλαξε τρεις λέξεις στον νόμο και πλούτισε η Novartis. Και δεύτερος σύμβουλος του πρώην υπουργού στο κόλπο. Καθηγητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο πλέγμα της πολυεθνικής.

-Ναι στη γελοιογραφία, όχι στη γελοιότητα. Σχολιάζουν τη μήνυση Σαμαρά στον Κώστα Βαξεβάνη για ένα… meme οι: Ευάγγελος Αντώναρος, Τζόντι Γκίνσμπεργκ, Σπύρος Δερβενιώτης, Χριστόφορος Ζαραλίκος, Σταύρος Καπάκος, Σταμάτης Κραουνάκης, Κάρλος Λατούφ, Αντονι Μπελανζέρ, Ιπποκράτης Ι. Μυλωνάς, Δέσποινα Παπαδοπούλου, Πατρίκ Πελού, Στάθης Σταυρόπουλος, Νικόλας Στεφαδούρος, Αρης Χατζηστεφάνου, Βαγγέλης Χερουβείμ, Ι.Σ.Καριώτης και ο δημιουργός του επίμαχου meme, (ΜΕ)RE(ME)TI.

-Υπόθεση Έβρου: Το θρίλερ με τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς επί τουρκικού εδάφους.

-Νίκος Παρασκευόπουλος: «Θεσμός σε όλο τον κόσμο οι προστατευόμενοι μάρτυρες». Συνέντευξη με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης και μέλος της προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο Novartis.

-Τήνος: Έξωση της Εκκλησίας και του Δωρόθεου Σύρου από το χρυσό της Παναγίας.

-Πάρτι ΚΕΕΛΠΝΟ: Η Λίνα Στουρνάρα έπαιξε και έχασε στη δίκη κατά Βαξεβάνη.

-Ιταλία: Τι διακυβεύεται στις βουλευτικές εκλογές. Το χαοτικό πολιτικό σκηνικό και τα ανοικτά μετεκλογικά σενάρια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter