Αποκαλυπτική μαρτυρία: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Ειρήνης Λαγούδη

Αποκαλυπτική μαρτυρία: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Ειρήνης Λαγούδη

Μια συγκλονιστική περιγραφή ενός αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος ισχυρίζεται ότι είδε όλα όσα συνέβησαν την ημέρα που έχασε τη ζωή της η Ειρήνη Λαγούδη ήρθε στη δημοσιότητα, εννιά μήνες μετά το περιστατικό.

Ο αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στην εκπομπή «Μαζί Σου» και υποστηρίζει πως τη μοιραία ημέρα βρισκόταν σε υψόμετρο και είχε θέα προς την παραλία Φωτμού.

«Εγώ τα έχω πει στον εισαγγελέα. Πήρα τον εισαγγελέα, τον πήγα εκεί πέρα επιτόπου. Ήμουν εκεί, άκουσα τι έγινε» είπε στην εκπομπή ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ο ίδιος με κάθε λεπτομέρεια τα όσα συνέβησαν. Όπως είπε δύο άντρες ήταν μέσα σε ένα τζιπ μαύρο και περίμεναν λίγο πιο πέρα της 44χρονη γυναίκα.

«Όταν έφτασε η γυναίκα σταμάτησε πόρτα με πόρτα και μίλαγε δύο λεπτά με έναν από αυτούς, δικό του άνθρωπο. Κατάλαβες; Ήταν τρεις που σκότωσαν τη γυναίκα. Και άκουγα και μια ψιλή φωνή. Η ψιλή φωνή ήταν γυναίκα. Η χοντρή ήταν της Ειρήνης. Φώναζε “αφήστε με”, ακούστηκε στο Πετροχώρι, 1000 μέτρα πάνω».

Δε ζήτησε βοήθεια

Ο ίδιος επισημαίνει πως ήταν έτοιμος να επέμβει με το όπλο του για να βοηθήσει την κοπέλα σε περίπτωση που εκείνη ζητούσε βοήθεια. Ωστόσο, όπως είπε, εκείνη δε ζήτησε.

«Άκουσα μια συμπλοκή μέσα σε αμάξι, σε κλειστό χώρο. Άκουγα μια συμπλοκή, γυναίκες, άντρες… κι ένα σκάσε. Καθαρά ένα σκάσε άκουσα. Μια συμπλοκή μεγάλη. Δε μπορούσα να ξεκαθαρίσω τίποτα. Λέω τι διάολο τσακώνονται κάτω, Αλβανοί είναι;»

Ο μάρτυρας συνεχίζει λέγοντας πως κάποια στιγμή άκουσε μια χοντρή φωνή να φωνάζει « “Αφήστεεεε μεεεε”… Ανατρίχιασα, έτρωγα ένα γιαουρτάκι εκείνη την ώρα και το πέταξα. Αρπάζω το ντουφέκι και βάζω 8 φυσίγγια μέσα, 3 είχα. Λέω αν ζητήσει βοήθεια θα ρίξω. Τρία λεπτά κράτησε η γυναίκα. Τρία λεπτά. Έλεγε συνέχεια “άκουσέ με” και “γιατί”. Η τελευταία της κουβέντα ήταν ένα μεγάλο “γιατί;” “Θα το πληρώσετε”. Η τελευταία της κουβέντα. Μετά κάτι της έβαλαν στο στόμα εκεί και τελείωσε. Μετά από τρία λεπτά, βλέπω μια στήλη καπνού 50 μέτρα. Και χάθηκε».

Ωστόσο, η 44χρονη γυναίκα δε ζήτησε βοήθεια.

«Δε ζήτησε βοήθεια, γιατί δε ζήτησε; Εδώ είναι η αμμουδιά που σκότωσαν τη γυναίκα. Το τζιπ όταν κατέβηκε από το Πετροχώρι πήγε στην αμμουδιά. Έκατσε κάνα μισάωρο. Φεύγει από εκεί και έρχεται 300 μέτρα εδώ… πιο πίσω. Στον δρόμο αυτόν. Κατάλαβες; Όταν ήρθε η Ειρηνούλα πήγε εκεί, δίπλα δίπλα 2-3 λεπτά μιλάγανε».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter