Αποκηρύσσει Μπαρμπαρούση η Χρυσή Αυγή

Αποκηρύσσει Μπαρμπαρούση η Χρυσή Αυγή

Σε μία κίνηση τακτικισμού και αυτοπροστασίας προχωρά η ηγεσία του νεοναζιστικού μορφώματα, δείχνοντας πρόθυμη να αποκηρύξει τον Μπαρμπαρούση.

Κινητικότητα παρατηρείται στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ηγεσία του νεοναζιστικού μορφώματος ετοιμάζεται να αποκηρύξει τον Κώστα Μπαρμπαρούση αναλογιζόμενη τις ποινικές συνευθύνες που προκαλούνται από το πραξικοπηματικό παραλήρημα με εκκλήσεις περί εκτελέσεων.

Δεν αποκλείεται ακόμα και η διαγραφή του Μπαρμπαρούση από την Κ.Ο. των υμνητών της Χούντας, με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής να προφασίζεται πως ο Μπαρμπαρούσης εξέφρασε προσωπικές απόψεις. Βέβαια, μετά την ακραία τοποθέτηση του υπόδικου Μπαρμπαρούση, ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, δεν πήρε αποστάσεις από τα λεγόμενα του υπό διωγμόν βουλευτή, κάτι που προφανώς και θα συνυπολογιστεί.

Αξίζει να αναφερθεί πως καλά αρμόδιες πηγές ενημέρωσαν πριν λίγο τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως οι Π. Καμμένος και Φ. Κουβέλης οδεύουν στον Άρειο Πάγο προκειμένου να καταθέσουν τα επίμαχα πρακτικά της συνεδρίασης στην Εισαγγελία του Ανώτατου Δικαστηρίου. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter