ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στοιχεία – σοκ από τη δικογραφία για το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στοιχεία – σοκ από τη δικογραφία για το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου

Στοιχεία που καταδεικνύουν ότι αν δεν υπήρχε το βίντεο που πάγωσε το πανελλήνιο, το κτηνώδες λιντσάρισμα του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου θα ήταν σαν μην είχε γίνει ποτέ! 

Στα έγγραφα της δικογραφίας που σχηματίστηκε για την ασύλληπτη αυτή υπόθεση και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα και από εκεί στον ανακριτή, δεν καταγράφεται πουθενά, ούτε και από τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων, το περιστατικό της κτηνώδους ομαδικής επίθεσης που δέχτηκε ο τραγικός Ζακ.

Αναφέρεται μόνο η κατάσχεση του μαχαιριού, το οποίο φέρεται να εντόπισε η αστυνομία μέσα στο κοσμηματοπωλείο, δεν υπάρχει όμως έκθεση έρευνας μέσα στο μαγαζί, ούτε αναφέρεται αν υπήρχαν κάμερες στον εσωτερικό χώρο και οπτικό υλικό από αυτές.

Είναι μια δικογραφία, όπως αποκαλύπτει και καταγγέλλει στο documentonews.gr η συνήγορος της οικογένειας του Ζακ, Άννυ Παπαρρούσου, στοχευμένη αποκλειστικά πάνω στον νεκρό!

Αναφέρονται δηλαδή σε αυτήν τα… αδικήματα που κατά την αστυνομία διέπραξε ο ίδιος ο νεκρός Ζακ Κωστόπουλος.

Αναφέρεται, επισημαίνει η κ. Παπαρρούσου, ότι αποπειράθηκε να ληστέψει το κοσμηματοπωλείο, ότι αντιστάθηκε κατά την απόπειρα σύλληψης του από την αστυνομία και ότι τους επιτέθηκε με ένα κομμένο γυαλί. Και έτερον ουδέν για όσα φρικτά διέπραξαν σε βάρος του οι… αγανακτισμένοι πολίτες.

Ακόμα και στο δελτίο του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο γίνεται λόγος, όπως μας ανέφερε η συνήγορος, για κλήση για… μαχαίρωμα! Ο άτυχος Ζακ, όταν πλέον τον έβαλαν στο ασθενοφόρο για να διακομιστεί στο Νοσοκομείο δεν ανέπνεε και είχε απώλεια συνείδησης.

Κι επειδή όλα αυτά καταδεικνύουν με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο, πως έγινε ο χειρισμός στην “υπόθεση” (ο χώρος δεν αποκλείστηκε και άφησαν τον κοσμηματοπώλη ακόμα και να σκουπίσει και να καθαρίσει το σημείο) η Υπηρεσία, όπως επισημαίνεται στη δικογραφία διενεργεί (εκ των υστέρων)… περαιτέρω έρευνα!

Όσο για το υπάρχον οπτικό υλικό, και με δεδομένο ότι κάποιοι αμφισβητούν ακόμα και τα εξόφθαλμα, η οικογένεια του θύματος έχει απευθυνθεί σε εξειδικευμένο ψηφιακό αναλυτή για να αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας τι συνέβη τις μοιραίες για το παιδί τους στιγμές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και δεν θα περιοριστεί στις καταγγελίες περί απόπειρας ληστείας. 

Οι ίδιες πηγές επεσήμαναν στο documentonews.gr ότι θα εξεταστεί ακόμα και ενδεχόμενο οικονομικής συναλλαγής.

Το σημείο που παραμένει αδιευκρίνιστο ακόμα είναι το πως ο Ζακ Κωστόπουλος βρέθηκε μόνος του εντός του καταστήματος και με ασφαλισμένη την πόρτα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter