Απόλυτος αιφνιδιασμός Καραμανλή στον Κυριάκο με διαφορετική ατζέντα για τη ΝΔ

Απόλυτος αιφνιδιασμός Καραμανλή στον Κυριάκο με διαφορετική ατζέντα για τη ΝΔ

Την σιωπή του μετά από πολύ καιρό έσπασε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής «αδειάζοντας» τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Προσερχόμενος στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην πρωθυπουργός φάνηκε ότι διαφωνεί πλήρως με τις επιλογές της παρούσας ηγεσίας και έθεσε διαφορετική ατζέντα επισημαίνοντας ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η συνταγματική αναθεώρηση αλλά και η στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.

Στη λιτή δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός άνοιξε τα χαρτιά του και ανέφερε τις προτεραιότητες που θα πρέπει να έχει η ΝΔ στο Συνέδριο επισημαίνοντας ότι βασικές προτεραιότητες του κόμματος είναι οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις «με πρώτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση».

Η παραπάνω δήλωση δημιουργεί έντονο προβληματισμό στο επιτελείο του προέδρου, καθώς πρόκειται για ανοιχτό άδειασμα από τον πρώην πρωθυπουργό δεδομένου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μέχρι στιγμής εμφανιστεί αντίθετος με την συνταγματική αναθεώρηση και κυρίως με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό.

Φυσικά και στο οικονομικό επίπεδο υπάρχει πολιτική σύγκρουση μιας και ο Κυριάκος δεν σταματά να δείχνει την προτεραιότητά του για προνόμια στους «άριστους» μεγαλοεπιχειρηματίες απ’ ότι η στήριξη του κοινωνικού ιστού με μέτρα για την ανακούφιση των μεσαίων και χαμηλών στρωμάτων.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Καραμανλή:

«Η Παράταξή μας προχωρά στο Συνέδριό της που έχει ξεχωριστή σημασία.

Γιατί σε αυτό το Συνέδριο η Νέα Δημοκρατία θα αναδείξει το σχέδιό της για την ανάταξη της χώρας μας, με προτεραιότητες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, με πρώτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση. Όπως πολλές φορές στην ιστορία της η Παράταξή μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή.

Και αυτό είναι στο χέρι όλων μας.

Καλή επιτυχία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter