Απόπειρα σπέκουλας από τον Σκάι καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης (εικόνες)

Απόπειρα σπέκουλας από τον Σκάι καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης (εικόνες)

Με ανάρτηση του στο facebook ο Παύλος Πολάκης, καταγγέλλει τον Σκάι πως αντί να αναφέρει οτιδήποτε για τη συμφωνία στο Eurogroup προσπαθεί να βρει θέμα ώστε να σπεκουλάρει. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κοινοποιεί μάλιστα φωτογραφίες από μηνύματα που αντάλλαξε με δημοσιογράφο του σταθμού.

«ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ψάχνουν θέμα σπέκουλας, κοινοποιώ το διάλογο μέσω μηνυμάτων με δημοσιογράφο του σταθμού μετά τη συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΟΕΝΓΕ και ΠΟΕΔΗΝ για το θέμα του επικουρικού προσωπικού στο οποίο έχουμε απαντήσει από χθες με δελτίο τύπου, εγκύκλιο προς τα νοσοκομεία και τροπολογία που ψηφίζεται στη Βουλή την εβδομάδα που έρχεται» αναφέρει ο κ. Πολάκης.

Στα μηνύματα που έχει δημοσιοποιήσει, δημοσιογράφος του Σκάι εμφανίζεται να τον ρωτάει αν ισχύει ότι δήλωσε κατά τη συνάντησή του με τους γιατρούς ότι δεν δέχεται την εξουσία του ελεγκτικού συνεδρίου και ότι στο εξής θα λειτουργεί με συνθήκες Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο αναπληρωτής υπουργός απαντά στη δημοσιογράφο πως δήλωσε ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι αποφασισμένη να διαφυλάξει τη λειτουργία του δημοσίου συστήματος υγείας και γι’ αυτό θα προβεί σε οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση απαιτείται γι’ αυτό. «Υπάρχουν αξιοπρεπέστεροι τρόποι για να βγάζει κανείς το ψωμί του» καταλήγει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Δείτε τις εικόνες που δημοσιοποίησε στο facebook ο Παύλος Πολάκης:

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού:

_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter