«Αποπροσανατολισμός» η συζήτηση για τις σχέσεις Μητσοτάκη – Φρουζή, κατά τον ΣΚΑΪ (Video)

«Αποπροσανατολισμός» η συζήτηση για τις σχέσεις Μητσοτάκη – Φρουζή, κατά τον ΣΚΑΪ (Video)

Στην αποκάλυψη της εφημερίδας Documento αλλά και τη στάση που έχει κρατήσει η αξιωματική αντιπολίτευση η οποία για τρίτη ημέρα δεν έχει πάρει θέση για τις σχέσης του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Novartis και συγκεκριμένα με τον πρώην CEO της εταιρείας, Κωνσταντίνο Φρουζή, αναφέρθηκε όντας καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κ. Πουλάκης και η αλήθεια είναι πως, στο πλατό, δεν χάρηκαν και πολύ. 

Ο κ. Πουλάκης επεσήμανε ότι για τρίτη μέρα η Ν.Δ. δεν έχει δώσει καμία απάντηση στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ στην προσπάθειά του να πει πως αν το ίδιο είχε συμβεί με ένα κυβερνητικό στέλεχος τα ΜΜΕ θα έκαναν έκτακτη ενημέρωση, πήρε ως απάντηση το ειρωνικό σχόλιο της παρουσιάστριας «εσείς δεν τα κάνετε αυτά…».

O Ιάσων Φωτήλας από τη Ν.Δ. επίσης καλεσμένος στην εκπομπή, καταφέρθηκε εναντίον της εφημερίδας Documento, υποστηρίζοντας χυδαία, πως τυπώνεται στα υπόγεια του Μαξίμου ενώ παράλληλα έκανε λόγο για «αθλιότητες».

Ο κ. Φωτήλας λοιπόν, με θράσος, προσπαθεί να «προστατεύσει» τον πρόεδρο του κόμματός του, λασπολογώντας και γρυλίζοντας άσκοπα. 

Το ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε σχέσεις με τον κ. Φουρζή είναι δεδομένο, όπως δεδομένο είναι πως ο κ. Φωτήλας θα φυλάει το «αφεντικό» του ως καλός και πιστός σκύλος. 

Δυστυχώς για εκείνον όμως, δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι με τον τρόπο που επιλέγει να υπερασπιστεί τον πρόεδρο της ΝΔ, καταφέρνει το εντελώς αντίθετο. Να τον στιγματίσει. 

Χαρακτηριστικές επίσης, είναι οι αντιδράσεις των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου οι οποίοι προσπαθούσαν να μην συνεχιστεί η συζήτηση με συνεχείς παρεμβάσεις και διακοπές και κάνοντας λόγο για… αποπροσανατολισμό από τα σοβαρά θέματα…

https://www.facebook.com/left.gr/videos/2005723569445915/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter