Αποτροπιασμός στη Λέρο: Γονείς βίαζαν τα παιδιά τους – Ομολόγησε ο πατέρας

Αποτροπιασμός στη Λέρο: Γονείς βίαζαν τα παιδιά τους – Ομολόγησε ο πατέρας

Συνολικά τέσσερα παιδιά, τα τρία από από αυτά ανήλικα, κακοποιούνταν σεξουαλικά από τους ίδιους τους τους γονείς, στο νησί της Λέρου. Πρόκειται για ι ένα κορίτσι 14 ετών, ένα αγόρι 8 ετών και ένα αγόρι 17 χρονών με νοητική υστέρηση, που δεν έχει διευκρινιστεί αν έπεσε θύμα βιασμού. Το τέταρτο παιδί είναι 25 ετών και έχει εγκαταλείψει το σπίτι.

Οι γονείς συνελήφθησαν και μετά από ολονύχτια ανάκριση ο 52χρονος πατέρας ομολόγησε. Το ζευγάρι ξυλοκοπούσε και βίαζε τα τέσσερα παιδιά του σχεδόν σε καθημερινή βάση. 

Μετά και την ομολογία του πατέρα, την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών αναμένεται να αναλάβει η θεία τους, ενώ η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού ο οποίος μίλησε στο κανάλι «Ε» ο πατέρας ήταν υπάλληλος του ψυχιατρείου. Ο ίδιος πρόσθεσε πως «υπήρχαν ορισμένες ενδείξεις ότι κάτι δεν πήγαινε καλά»

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το 14χρονο κορίτσι εισήλθε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία και οι γιατροί ανακάλυψαν πως η μικρή είχε πέσει θύμα βιασμού.

Μετέπειτα, μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό, η ίδια η 14χρονη αποκάλυψε τα βασανιστήρια που ζούσε τόσα χρόνια από τους γονείς της.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα η ανήλικη φέρεται να ξεκαθάρισε πως η μητέρα είχε ενεργό ρόλο στην κακοποίησή τους. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter