Απούλητο το πορτρέτο του Νάιτζελ Φάρατζ που παρουσιάστηκε στο Λονδίνο (Photo)

Απούλητο το πορτρέτο του Νάιτζελ Φάρατζ που παρουσιάστηκε στο Λονδίνο (Photo)

Δεν εμφανίστηκε μέχρι στιγμής αγοραστής για το πορτρέτο του Νάιτζελ Φάρατζ, πρώην ηγετικού στελέχους του UKIP (Κόμμα Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου), βασικού υποστηρικτή της εξόδου της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο πίνακας ζωγραφικής, προσωπογραφία του πολιτικού δεν πωλήθηκε σε μία από τις πιο δημοφιλείς εκθέσεις τέχνης της Βρετανίας.

Στον πίνακα ο πρώην ηγέτης του UKIP εμφανίζεται με τα χέρια σταυρωμένα φορώντας τη σήμα -κατατεθέν μοβ ριγέ γραβάτα του.

Το έργο του Ντέιβιντ Γκρίφιθς, το οποίο πωλείται σε τιμή 25.000 αγγλικών λιρών, δεν κατάφερε να προσελκύει αγοραστή στη θερινή έκθεση της Βασιλικής Ακαδημίας (The Royal Academy of Arts-RA) που διοργανώθηκε από τον καλλιτέχνη Γκρέισον Πέρι.

«Αυτά τα πράγματα έρχονται και παρέρχονται» δήλωσε στην εφημερίδα The Sun ο δημιουργός του πορτρέτου.

«Θα ήταν σίγουρα ευχάριστο αν το πορτρέτο του Νάιτζελ έβρισκε ένα καλό σπίτι» είπε τονίζοντας ότι την ιδέα για το πορτρέτο προέκυψε μετά από πρόταση φίλου του.

«Είναι μεγάλη προσωπικότητα ό,τι κι αν σκέφτεστε γι αυτόν. Είναι ο κ. Brexit, έτσι δεν είναι;», πρόσθεσε.

Ο Ντέβιντ Γκρίφιθς έχει ζωγραφίσει στο παρελθόν τον Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο και τον πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τζέιμς Κάλαχαν.

Στην ίδια έκθεση πωλήθηκε πορτρέτο του Brexiteer βουλευτή, Τζέικομπ Ρις Μογκ, στην τιμή των 450 αγγλικών λιρών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter