Απρέπειες ΟΝΝΕΔιτών στην Κομοτηνή (video)

Απρέπειες ΟΝΝΕΔιτών στην Κομοτηνή (video)

Για ύβρεις, απειλές και χειροδικίες καταγγέλλει η φοιτητική παράταξη του  Ποταμιού τους φοιτητές της ΝΔ στη Νομική Κομοτηνής.

Με ανακοίνωσή της η Κοινότητα Παιδείας των Νέων του Ποταμιού καυτηριάζει τη στάση της φοιτητικής παράταξης της ΝΔ, στη Νομική Κομοτηνής, κινήθηκαν επιθετικά σε βάρος μελών της Ανεξάρτητης Νομικής Κομοτηνής-ΑΝΟΚ.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι νεολαίοι της ΝΔ χρησιμοποίησαν υβριστικούς και χυδαίους χαρακτηρισμούς, με χειρονομίες και με παντός είδους πρακτικές γηπέδου, ακόμη και με απειλές σωματικής βλάβης.

Οι νέοι του Ποταμιού αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους ότι «καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό» και περαιτέρω σημειώνουν: «Από την πρώτη στιγμή ίδρυσης του Ποταμιού ταχθήκαμε κατά της παρουσίας των κομμάτων μέσα στα πανεπιστήμια και κάνοντας πράξη αυτό δεν δημιουργήσαμε ουδέποτε φοιτητική παράταξη. Στηρίζουμε, ωστόσο, και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους ανθρώπους που παλεύουν για καλύτερες συνθήκες σπουδών χωρίς “φοιτητοπατέρες”, χωρίς “τραπεζάκια”, χωρίς αφίσες και χωρίς πρακτικές εξάπλωσης του μίσους για κάθε αντίθετη άποψη. Διότι τα πραγματικά προβλήματα των φοιτητών τα γνωρίζουν μόνον όσοι ζουν τη σχολή από μέσα και οι λύσεις δεν είναι ποτέ γαλάζιες, πράσινες και κίτρινες. Οι κομματικές παρατάξεις μας απέδειξαν πως δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ευθύνης. Είναι ώρα να στηρίξουμε ανεξάρτητους φοιτητές που παλεύουν πραγματικά για το πανεπιστήμιο τους».

Οι νέοι του Ποταμιού πέραν της παραπάνω ανακοίνωσης έχουν αναρτήσει στη σελίδα τους στο facebook βίντεο στο οποίο εμφανίζονται μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ να φωνάζουν χυδαία υβριστικά συνθήματα όπως «τρέλα πουλάμε, πασόκια σας γαμ…», «μπλε η Νομική, να βάλετε στον κ… σας το πράσινο πανί», ενώ φαίνονται πράγματι να υβρίζουν μέλη άλλης φοιτητικής παράταξης. 

_x000D_

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter