Άρεσε ο «νέος» Ολυμπιακός – Νίκησε τον Πλατανιά (2-0) με Τζούρτζεβιτς

Άρεσε ο «νέος» Ολυμπιακός – Νίκησε τον Πλατανιά (2-0) με Τζούρτζεβιτς

Με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Τζούρτζεβιτς (68΄, 92΄) ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Πλατανιά στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πειραιώτες είχαν νικήσει με το ίδιο σκορ και στο πρώτο παιχνίδι στα Χανιά και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Σε ένα ματς… διαδικασίας, το οποίο όμως απέκτησε την δική του σημασία, καθώς αποτέλεσε το ντεμπούτο για τον προπονητή Όσκαρ Γκαρσία και τους νεοαποκτηθέντες Μιραλάς, Χατζισαφί, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε νωθρός και με προβλήματα στην ανάπτυξη. Όλο το α΄ μέρος καταναλώθηκε σε δύο χαμένες ευκαιρίες, στο 17΄ την προβολή του Μιραλάς και στο 23΄ το πλασέ του Τζούρτζεβιτς, με κατάληξη το άουτ.

Με χαμένες ευκαιρίες (51΄ Μιραλάς, 58΄ Χατζισαφί) άρχισε και το β΄ μέρος, ωστόσο στο 68΄ οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν σε σύγχυση μέσα στην περιοχή ο Τζούρτζεβιτς έκανε το 1-0. Ο Σέρβος φορ διπλασίασε από κοντά τα τέρματα της ομάδας του στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από μπαλιά του Βρουσάι. Αμέσως μετά ο Μπούντνικ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 93΄ Μπούντνικ (2η κίτρινη) ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σεμπά – Κοροβέσης, Ουές, Ντουαλά, Πριντέτα

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Όσκαρ Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Χατζισαφί, Σισέ, Νικολάου, Ανδρούτσος (69΄ Μάριν), Ζιλέ (79΄ Ταχτσίδης), Μάρτινς, Σεμπά, Μιραλάς (85΄ Βρουσάι), Τζούρτζεβιτς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Καρυπίδης (46΄ Βάντερσον), Αγγελόπουλος, Πριντέτα, Μαλσά, Ζίκο (61΄ Μπούντνικ), Πατράλης, Ουές, Στόιτσεφ, Κοροβέσης (46΄ Ντουαλά), Πετρόπουλος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter