Αρλέτα: Συγκίνηση στο τελευταίο χειροκρότημα – Θα αποτεφρωθεί με τη …Μαρία, την πρώτη της κιθάρα

Αρλέτα: Συγκίνηση στο τελευταίο χειροκρότημα  – Θα αποτεφρωθεί με τη …Μαρία, την πρώτη της κιθάρα

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης δεκάδες φίλοι  και συνεργάτες αλλά και απλός κόσμος αποχαιρέτησε το κορίτσι με την κιθάρα του “νέου κύματος” στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Η κιθάρα της, που την έλεγε Μαρία, πάνω στο φέρετρο, στολισμένη με λουλούδια ήλιους, που υπεραγαπούσε θα τη συντροφεύει στο τελευταίο της ταξίδι όπως τη συντρόφευε από τη δεκαετία του 60 που μπήκε στο χώρο της μουσικής.

Η Αρλέτα είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί μαζί με την αγαπημένη της κιθάρα και αμέσως μετά την επιμνημόσυνη δέηση ξεκίνησε το τελευταίο της ταξίδι.

Συντετριμένοι οι κοντινοί της άνθρωποι, ο Γιάννης Σπανός, η Χαρούλα, η Σάνι Μπαλτζή, ο Γιώργης Χριστοδούλου.

Η φίλη της, τραγουδίστρια Γιώτα Γιάννα έπαιξε ένα σπαρακτικό ρυθμό με τη φυσαρμόνικά της πάνω από το φέρετρο της Αρλέτας.

Μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο ήταν η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή, οι τραγουδιστές Κώστας Κάραλης, Πένυ Ξενάκη και Κρίστυ Στασινοπούλου, η συγγραφέας Ζυράννα Ζατέλη, ο ποιητής και στιχουργός Μάνος Ελευθερίου, ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του κόμματος «Το Ποτάμι» Σταύρος Θεοδωράκης, ο παρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας και ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Στέφανα έστειλαν, μεταξύ άλλων, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η διοίκηση της ΕΡΤ, ο Γιάννης Σπανός, η Χαρούλα Αλεξίου, η Ντόρα Μπακοπούλου κ.α.





Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter