Αρνείται να μιλήσει με τον Τραμπ η μητέρα της δολοφονηθείσας αντιφασίστριας – «Όχι μετά απ’ όσα είπε για το παιδί μου»

Αρνείται να μιλήσει με τον Τραμπ η μητέρα της δολοφονηθείσας αντιφασίστριας – «Όχι μετά απ’ όσα είπε για το παιδί μου»

Η μητέρα της 32χρονης αντιφασίστριας διαδηλώτριας που δολοφονήθηκε το περασμένο Σάββατο από έναν ακροδεξιό στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μιλήσει με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ «έπειτα απ’ ό,τι είπε για το παιδί μου».

Η Σούζαν Μπρο δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC ότι ο Λευκός Οίκος έχει επιχειρήσει επανειλημμένα να επικοινωνήσει μαζί της.

«Στην αρχή, απλά δεν απάντησα στις κλήσεις του» περιέγραψε.

«Το πρώτο τηλεφώνημα πρέπει να έγινε ανήμερα της κηδείας» της Χέδερ Χέγερ, της κόρης της Μπρο, η οποία συμμετείχε το Σάββατο σε μια αντιρατσιστική αντιδιαδήλωση διαμαρτυρίας εναντίον της παρουσίας των υπέρμαχων της ανωτερότητας της λευκής φυλής.

«Βρισκόμουν στο σπίτι, προσπαθούσα να συνέλθω μετά την οδύνη της κηδείας και σκέφτηκα “εντάξει, θα ασχοληθώ με εκείνον αργότερα”» αφηγήθηκε. Λίγο αργότερα άλλαξε γνώμη αφού έμαθε τις αντιφατικές κι αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου.

«Δε θα μιλήσω στον πρόεδρο. (…) Λυπάμαι. Έπειτα απ’ όσα είπε για το παιδί μου» υπογράμμισε η Μπρο.

«Είδα ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε όπου έλεγε ότι οι διαδηλωτές όπως η δεσποινίδα Χέγερ και η Κου Κλουξ Κλαν και οι ακροδεξιοί εξτρεμιστές ήταν το ίδιο» συνέχισε η ίδια.

«Δεν μπορείς να το σβήσεις αυτό με μια κίνηση του χεριού και να πεις “λυπάμαι”».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter