Αρρωστημένη επίθεση: Σκότωσαν στο ξύλο τρανσέξουαλ στην Βραζιλία (Video)

Αρρωστημένη επίθεση: Σκότωσαν στο ξύλο τρανσέξουαλ στην Βραζιλία (Video)

Την φρικιαστική στιγμή που ομάδα ατόμων τραβά έξω από το σπίτι της τρανσέξουαλ και την σκοτώνει στο ξύλο, απαθανάτισε κάμερα. Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου και σοκάρει.

Η αρρωστημένη και αναίτια επίθεση έγινε στην Βραζιλία και στόχο είχε την 42χρονη τρανσέξουαλ Dandara dos Santos.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, η Dandara σύρθηκε βίαια έξω από το σπίτι της από κατοίκους της Fortaleza στην Βραζιλία και παρά τις ικεσίες της να την λυπηθούν και να μην την σκοτώσουν, εκείνοι γελώντας και προπηλακίζοντάς την την σκότωσαν στο ξύλο.

Η ομάδα των ομοφοβικών ξέσπασε βίαια στην Dandara, αφού ομαδικά την χτυπούσαν με μπουνιές, κλωτσιές, παπούτσια και μια μεγάλη σανίδα. Όλα αυτά ενώπιον μαρτύρων και παρά τα παρακάλια της για την ζωή της.

Και όταν πια η Dandara δεν μπορούσε να σταθεί από το ξύλο την πέταξαν σε ένα καρότσι οικοδομής , χωρίς να σταματήσουν να βρίζουν και να γελούν.

Την επίθεση κατέγραψε κάποιος από τους αυτόπτες ο οποίος έδωσε το βίντεο στην αστυνομία που τώρα το μελετά για να εντοπίσει τους δράστες. Ο επικεφαλής της αστυνομίας αναφέρει πως «έξι άτομα έχουν ήδη αναγνωριστεί».

Η αρρωστημένη ομοφοβική επίθεση που έγινε στις 15 Φεβρουαρίου είναι η μια από τις πολλές τέτοιου είδους που γίνονται στην Βραζιλία και έχουν στόχο τραβεστί και τρανσέξουαλ.

Η Dandara είναι το πέμπτο θύμα ομοφοβικών επιθέσεων τον περασμένο μήνα!

Η κυβέρνηση της Ceará δημοσίευσε ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει την δολοφονική επίθεση και προειδοποιεί ότι οι δράστες θα τιμωρηθούν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter