Αρωματισμένα ψάρια για τα …μάτια!

Αρωματισμένα ψάρια για τα …μάτια!

Δύσκολη μέρα; Τα νεύρα σας είναι τεντωμένα; Ξεχάστε τα όλα με ένα ψάρι…Αυτή είναι η πρόταση της Έλια Γκρεις Ντολς προκειμένου να προωθήσει την πραμάτεια της, ή καλύτερα την ψαριά της στο ηλεκτρονικό κατάστημά της στο Etsy.com.

Δεν πρόκειται για ψάρι ψητό ή στον ατμό…Τα ψάρια είναι μαξιλαράκια για τα μάτια, αντίστοιχα με αυτά του διαλογισμού, που βοηθούν τον κουρασμένο και ταλαιπωρημένο άνθρωπο να χαλαρώσει. Μια ευχάριστη αγκαλιά για τα μάτια, τόσο φυσική και τόσο ευφάνταστη.

Κατασκευασμένα από οργανικό, φίνο βαμβάκι και γεμισμένα με βιολογικό λιναρόσπορο τα ψάρια μοσχοβολούν καθώς είναι αρωματισμένα με λεβάντα. Επίσης, μπορείτε να ζεστάνετε ή να ψύξετε τα μαξιλαράκια.

Σύμφωνα με την Έλια : «τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την καταπραϋντική αίσθηση ενός κρύου ψαριού στα μάτια σας, μετά από μια κοπιαστική μέρα». Και παροτρύνει: «Κλείστε τα μάτια σας και πάρτε ανάσες. Το μαγικό άρωμα του μαξιλαριού για τα μάτια θα σας μεταφέρει στις εξοχές της νότιας Γαλλίας. Είστε ξαπλωμένοι σε ένα μωβ λιβάδι από ανθισμένες λεβάντες…ακούγεται ο βόμβος των μελισσών ενώ ο ήλιος λάμπει… Έχετε υψωθεί σαν χαρταετός και το δροσερό αεράκι…». Θέλετε και άλλα; Φάτε μάτια ψάρια, λοιπόν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter