Ασημένια η Βάσω Μιλλούση στο Μπακού (video)

Ασημένια η Βάσω Μιλλούση στο Μπακού (video)

Μετά το χρυσό του Λευτέρη Πετρούνια, ήρθε και η …σύντροφος του στη ζωή, Βάσω Μιλλούση να πάρει και αυτή μετάλλιο, το ασημένιο, στο Παγκόσμιο κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Η Βάσω Μιλλούση στο “καλό” της άθλημα τη δοκό ισορροπίας συγκέντρωσε Επειτα από το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους το Σάββατο, στο Μπακού, η Μιλλούση πήρε τη «σκυτάλη», κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με 13.633 βαθμούς ήταν δεύτερη πίσω από την Ρουμάνα Καταλίνα Πόνορ (13.833 β.) και μπροστά από την Εμιλι Λιτλ από την Αυστραλία (13.433).

 Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έγραψε στο Twitter για την επιτυχία της: “Η Βασιλική Μιλλούση χαρίζει στην Ελλάδα ακόμα ένα μετάλλιο.Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ασημένιου στο παγκόσμιο κύπελλο της ενόργανης”!

Συγχαρητήρια στην Β. Μιλλούση για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κύπελλο Ενόργανης έδωσε με ένα tweet ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέβασε μια φωτογραφία της Ελληνίδας αθλήτριας και έγραψε :

“Μεγάλο μπράβο στη Β. Μιλλούση για το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκ. Κύπελλο Ενόργανης στο Μπακού. Μας έκανες περήφανους”.

_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter