Αστέρας «χτύπησε» τον Παναθηναϊκό με 1-0

Αστέρας «χτύπησε» τον Παναθηναϊκό με 1-0

Tα αλλεπάλληλα παθήματα φαίνεται πως δεν γίνονται μάθημα στον Παναθηναϊκό που εξακολουθεί να παραμένει χωρίς νίκη μακριά από την Λεωφόρο.

Ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε τους «πράσινους» να… πανηγυρίζουν ακόμη τον θρίαμβο τους επί του Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική και με γκολ του Μουνάφο στο 86’ πήραν μια πολύ μεγάλη νίκη. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αστέρας που σημείωσε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, είχε νικήσει και την ΑΕΚ (2-0) όταν κι εκείνη προερχόταν από νίκη επί του… Ολυμπιακού!

Παρά τις συμβουλές όλη την εβδομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να ξυπνήσουν οι παίκτες του για να μην πάθουν πάλι ζημιά στην επαρχία, εντούτοις οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν πάλι νωθροί και ασύνδετοι δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάρουν μια πολύ μεγάλη νίκη. Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε το γκολ για μια ακόμη φορά από στημένη φάση. Στο 86’ ο Τόνσο εκτέλεσε κόρνερ, ο Ιγκλέσιας πήδηξε πιο ψηλά από όλους πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ήρθε με κεφαλιά ψαράκι στο δεύτερο δοκάρι ο αφύλακτος Μουνάφο για να την στείλει στα δίχτυα.

Ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης είχε εύκολο έργο και κιτρίνισε τους Κυριακόπουλο, Πασαλίδη, Κώτσιρα, Τόνσο – Βιγιαφάνιες, Μολέντο, 68’ Κουρμπέλη.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος (60’ Μαντίντα), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς (82’ Καλτσάς), Δουβίκας (57’ Γκοντό)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί (42’ Γιόχανσον), Μολέντο, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουρμπέλης, Σιλά, Χίλιεμαρκ (73’ Καμπέσας), Βιγιαφάνιες (63’ Μουνιέ), Λουντ, Μολίνς

Ουζουνίδης: «Γυρίσαμε πάλι από την αρχή»

«Οι παίκτες μου ήθελαν τη νίκη αλλά η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή» δήλωσε εμφανώς απογοητευμένος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής του Τριφυλλιού τόνισε ακόμη:

«Συγχαρητήρια στον Αστέρα. Το πάλεψε πολύ, όπως και εμείς. Έκαναν γκολ την ευκαιρία τους, αλλά όχι εμείς. Ήταν ένα μοιρασμένο ματς, που έδειχνε να πηγαίνει στην ισοπαλία. Το πρόβλημα είναι πως άλλη μία φορά εκτός έδρας δεχτήκαμε γκολ. Κάτι θα γίνει και θα το φάμε. Εμείς δυσκολευτήκαμε να έχουμε καλές επιλογές στην αντίπαλη περιοχή. Κάναμε κακές επιλογές και δεν ολοκληρώσαμε σωστά τις φάσεις. Υπήρχε διάθεση, θέληση και μαχητικότητα, αλλά δυστυχώς είχαμε παίκτες σε κακή μέρα όταν είχαμε τη μπάλα. Είχαμε τις αναγκαστικές αλλαγές με τους Κουλιμπαλί και Βιγιαφάνιες και δεν μπόρεσα να αλλάξω κάποιους που δεν βοήθησαν, ως προς το παίξιμο τους. Είναι μία δύσκολη μέρα για μας, γιατί θέλαμε το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ελπίζω με τη διακοπή, να γυρίσουν κάποιοι παίκτες, αλλά χάνουμε άλλους και γυρνάμε από την αρχή. Θα συνεχίσουμε, θα προσπαθούμε και ελπίζω να γυρίσει η μπάλα και να είναι με το μέρος μας».

Και κατέληξε: «Προσπάθεια έγινε, αλλά δεν φτάνει. Είμαστε Παναθηναϊκός. Πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι όταν έχουμε τη μπάλα. Αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς, άλλους παίκτες θα άλλαζα. Δεν φτάνει μόνο η διάθεση, εκτός έδρας θέλουμε και άλλα πράγματα. Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε, τι λείπει, αλλά δυστυχώς δεν τα έχουμε».

Σάββας Παντελίδης σε πελάγη ευτυχίας

Από την άλλη πλευρά, ο Σάββας Παντελίδης, σε πελάγη ευτυχίας, έστειλε μήνυμα στους παίκτες του: «Δείξαμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε την άσχημη πορεία μας. Το ξανακάναμε με την ΑΕΚ, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο και στους παίκτες. Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό για να πετύχουμε μία σημαντική νίκη βαθμολογικά και ψυχολογικά. Προερχόμασταν από 4 ήττες και δεν ήταν εύκολο να μπούμε στο νόημα του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση, αλλά η νίκη μας είναι δίκαιη. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό και βγάλουμε επιθέσεις με ανοργάνωτη άμυνα. Δεχτήκαμε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά όχι κάποια μεγάλη, αντίθετα εμείς είχαμε τις κλασικές φάσεις. Συγχαρητήρια σε όσους συντέλεσαν στη νίκη, τώρα θα είμαστε ήρεμοι στη διακοπή για να δουλέψουμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter