Αστυνομικός παραβίασε κόκκινο και τραυμάτισε σοβαρά συνάδελφό του

Αστυνομικός παραβίασε κόκκινο και τραυμάτισε σοβαρά συνάδελφό του

Συνέβη και αυτό: Σύγκρουση μεταξύ αστυνομικών με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα. Στο ένα επέβαιναν δύο αστυνομικίνες της τροχαίας Ελληνικού, και στο δεύτερο, αστυφύλακας της άμεσης δράσης που είναι αποσπασμένος στην Αμυγδαλέζα.

Το δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά στη συμβολή με την λεωφόρο Αλίμου, όταν ένας από τους δύο οδηγούς παραβίασε κόκκινο φανάρι.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά η οδηγός του ενός αυτοκινήτου, που, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη αιμάτωμα στο κεφάλι και κάταγμα στον αυχένα. Η κατάστασή της κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, με το επόμενο 24ωρο να θεωρείται κρίσιμο. Το ενθαρρυντικό είναι πως πριν από λίγο κούνησε χέρια και πόδια.

Οι άλλοι δύο αστυνομικοί, η συνοδηγός της και ο οδηγός του άλλου ΙΧ, τραυματίστηκαν ελαφρά.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης ρωτήθηκε για το θέμα, με αφορμή μάλιστα την εξαγγελία του για επικείμενη ημερίδα για το τροχαίο ατύχημα και δυστύχημα και είπε τα εξής: “Είναι επιβεβλημένη όσο ποτέ άλλοτε η ημερίδα για τα τροχαία, όχι μόνο για τους πολίτες αλλά και για τους αστυνομικούς. Είναι κρίμα κι άδικο να χάνονται ή να τραυματίζονται συνάνθρωποί μας για μια στιγμή αβλεψίας ή αμέλειας. Εύχομαι στους συναδέλφους και κυρίως στην αστυνομικό της Τροχαίας Ελληνικού να γλιτώσει από τον κίνδυνο. Η σκέψη μας είναι μαζί της”.

Πηγή: bloko.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter