Άσχημα νέα για τον σεφ που αλάτιζε από ψηλά και έκανε «μασάζ» στο κρέας – Τον «τσίμπησε» το υγειονομικό!

Άσχημα νέα για τον σεφ που αλάτιζε από ψηλά και έκανε «μασάζ» στο κρέας – Τον «τσίμπησε» το υγειονομικό!

Το 2017 ο Τούρκος σεφ Nusret Gökçe έγινε παγκοσμίως γνωστός για τον τρόπο που αλάτιζε τα γεύματά του, αφήνοντας το αλάτι να χτυπήσει στο χέρι του πριν πέσει στο πιάτο, αλλά και για τις… αισθησιακές κινήσεις με τις οποίες άλειφε το κρέας. 

https://www.youtube.com/watch?v=Z4pTb8dBRJU

Διάσημος πλέον, ο Nusret Gökçe άνοιγε το ένα εστιατόριο πίσω από το άλλο, μεταξύ των οποίων και ένα στο κέντρο της Νέας Υόρκης. 

Όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν καλά για τον Nusret Gökçe, μέχρι που η υγειονομική υπηρεσία της αμερικανικής μητρόπολης αποφάσισε να διερευνήσει κατά πόσο είναι υγιεινό το να πιάνει το κρέας με γυμνά χέρια, χωρίς να χρησιμοποιεί γάντια, και μάλιστα κατά το σερβίρισμα στους θαμώνες των εστιατορίων του. 

Το ζήτημα ανέδειξε άρθρο στο New York Eater, ενώ άρθρο στο Newsweek υποστήριξε ότι ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι το τμήμα διεξάγει έρευνα σχετικά με καταγγελία. Ο ίδιος εκπρόσωπος ανέφερε επίσης στο Newsweek ότι ο κώδικας υγείας της πόλης απαγορεύει να αγγίζονται τα τρόφιμα με γυμνά χέρια, ενώ ένα άλλο τμήμα απαγορεύει τη χρήση κοσμημάτων κατά την προετοιμασία των τροφίμων. Ως αποτέλεσμα το υποκατάστημα του διάσημου Τούρκου σεφ στο Μανχάταν έλαβε κάποιες… «αλμυρές» κριτικές.

Πάντως ο Nusret Gökçe συνεχίζει να εξαπλώνεται σε μεγάλες μητροπόλεις διεθνώς, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να ανοίξει υποκατάστημα στο Λονδίνο, σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της πόλης. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter