Αθανασίου: Ο ίδιος υπέγραψε αλλά «πετάει το μπαλάκι» στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις αποκαλύψεις του Documento

Αθανασίου:  Ο ίδιος υπέγραψε αλλά «πετάει το μπαλάκι» στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις αποκαλύψεις του Documento

Πάνω από δύο 24ωρα έχουν περάσει από τις αποκαλύψεις του Documento για τον ρόλο του Χαράλαμπου Αθανασίου στην απονομή χάριτος σε έμπορα κοκαΐνης ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ισόβια και ούτε ο ίδιος, ούτε το κόμμα του, η Ν.Δ. έχουν απαντήσει επί της ουσίας.

Η αλήθεια μάλλον είναι πως χειροτέρεψαν την κατάσταση αφού με νέες του δηλώσεις, στο ΣΚΑΙ, ο κ. Αθανασίου “στέλνει το μπαλάκι” στον πρόεδρο της Δημοκρατίας! Ή μάλλον καλύτερα, κρύβεται πίσω από την υπογραφή του προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κύριος Αθανασίου αρνήθηκε ότι έδωσε χάρη σε έμπορο ναρκωτικών, επικαλείται την ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου χαρίτων, την οποία ο ίδιος ως υπουργός υπέγραψε… και την έστειλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος ήταν ο μόνος αρμόδιος να δώσει χάρες.

Ξέχασε μόνον να πει πως αν δεν την είχε υπογράψει… δεν θα την υπέγραφε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου η υπογραφή είναι περισσότερο «τυπική», με απλά λόγια δέχεται την εισήγηση με όλη την βαρύτητα που έχει η υπογραφή του υπουργού Δικαιοσύνης.

Πέραν αυτών ο κ. Αθανασίου βλέπει τους δικαστικούς να αντιστέκονται στην ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. αλλά και τον Άρειο Πάγο να λαμβάνει φιλεργατικές αποφάσεις.

Τι απεκάλυψε το Doumento:

Tο Documento αποκάλυψε χθες δύο πολύ σημαντικές υποθέσεις:

Η πρώτη, ότι δύο δικαστικοί, στενοί συνεργάτες του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, βρίσκονται υπό δικαστική έρευνα μετά από καταγγελίες ότι μέσω δικηγόρου ζήτησαν χρήματα για να αποφυλακιστεί εμπλεκόμενος σε υπόθεση με εξοπλιστικά προγράμματα.

Η δεύτερη αφορά στη χάρη που απέδωσε ως υπουργός Δικαιοσύνης ο κ. Αθανασίου σε μεγαλέμπορο κοκαΐνης ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ισόβια.

Για τις παραπάνω αποκαλύψεις ο κ. Αθανασίου έχει ανακοινώσει (όπως συνηθίζει) ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter