Αθάνατο δημόσιο: Επί 14 χρόνια προσπαθεί να αποδείξει ότι… ζει ! (Video)

Αθάνατο δημόσιο: Επί 14 χρόνια προσπαθεί να αποδείξει ότι… ζει ! (Video)

Ακόμη μια ιστορία καθημερινής τρέλας του ελληνικού δημοσίου έρχεται στο φως, με την περιπέτεια ενός πολίτη που εδώ και 14 χρόνια προσπαθεί να πείσει ότι… είναι ζωντανός!

Ο Γιάννης Διαμαντής και η σύζυγός του περιέγραψαν την απίστευτη ταλαιπωρία του στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ξεκινώντας από την προσπάθειά του να ψηφίσει στο Δήμο Αιγάλεω, όπου του είπαν ότι είναι… νεκρός.

Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι ένας άλλος άνδρας με τα στοιχεία του είχε χάσει τη ζωή του εκείνο το διάστημα στο Τζάνειο, οπότε και απευθύνθηκαν αρχικά στο δήμο Αιγάλεω, για να διορθωθεί το λάθος.

Ο Δήμος δήλωσε αναρμόδιος και τους έστειλε στο ληξιαρχείο Αθηνών, το οποίο, με τη σειρά τους, τους έστειλε στον Εισαγγελέα, που κι αυτός, με τη σειρά του, τους είπε ότι θα πρέπει να γίνει δίκη για να διορθωθούν τα στοιχεία του.

Το θέμα… αλλάζει πίστα σουρεαλισμού όμως, όταν το δικαστήριο εξέδωσε απορριπτική απόφαση, ζητώντας να αλλάξει τα στοιχεία ο νεκρός Διαμαντής!

Η… μικρή αυτή εκκρεμότητα δημιουργεί συνεχή προβλήματα στο ζευγάρι, το οποίο μεταξύ άλλων, δεν μπορεί να κάνει μια αποδοχή κληρονομιάς ή να πάρει οικογενειακό επίδομα, ενώ πληρώνει κανονικά φόρους, καθώς, μπορεί για τις άλλες υπηρεσίες ο Γιάννης Διαμαντής να είναι νεκρός, για την εφορία όμως παραμένει… ολοζώντανος!

_x000D_

_x000D_

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter